Mes turime 348 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1461
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11648
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87678
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Startavo projektas „Pasirink teisingai“

2018 m. rugpjūčio 18 d., šeštadienis Nr.60 (1784)

Daugiau nei 60 metų Europos socialinis fondas investuoja į žmogaus gerovę, augimą, pokyčius. Įgytas darbas, pagerėjusi gyvenimo kokybė, sugrįžimas į visavertį gyvenimą, įkvėpta vidinė motyvacija, noras gyventi, siekti, tobulėti – tokius dalykus sunku pamatuoti skaičiais ar pinigais.

Lietuvos Samariečių bendrijos Vilniaus skyrius ir Švenčionių rajono savivaldybės administracija pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl projekto „Pasirink teisingai“ NR. 08.3.1-ESFA-K-413-01-0030 įgyvendinimo. Projekto tikslas – padėti socialinę atskirtį patiriantiems asmenims integruotis į darbo rinką. Galime pasidžiaugti, kad projekto veiklose jau dalyvauja virš 20 asmenų. Projekto dalyviai aktyviai dalyvauja projekto veiklose, domisi galimybėmis įsitraukti į darbo rinką, profesinio mokymosi programomis, psichologine pagalba ir kt.

Projekto vykdymui parengta nemažai metodinės medžiagos individualiam poreikių vertinimui, individualiam ar grupiniam motyvavimui, vykdomos psichologo konsultacijos.

Tikimės, kad projekto dalyviai ateityje galės dalyvauti tradiciniame ESF projektų dalyvių sėkmės istorijų konkurse „ŽINGSNIAI“ ir papasakoti Lietuvai savo istoriją apie tai kaip jų gyvenimą pakeitė ESF projektai. O projektą vykdantis personalas padės jiems pasirinkti teisingai ir įkvėps tikėti, ieškoti ir veikti!

Svetlana RYLIŠKIENĖ

ES projekto „Pasirink teisingai“ mentorė

 

 
Reklaminis skydelis