Mes turime 300 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5735
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19595
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91952
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“pasiūlymas: perkantiems planus internetu – dovanos

2018 m. rugsėjo 8 d., šeštadienis Nr.66 (1790)

Rugsėjį prasideda daug aktyvesnis metas, vėl grįžtama į darbus ar mokslus ir laisvo laiko lieka mažiau. Todėl technologijų lyderė „Tele2“ siūlo jį taupyti ir apsipirkti internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt, o čia įsigijusiems naujus planus – dovanoja papildomų duomenų.

„Pastebime, kad mūsų klientai įrenginius ir paslaugas vis dažniau įsigyja internetinėje parduotuvėje.Siekiame, kad jų apsipirkimas būtų ne tik patogus, bet ir naudingas, todėl nuolat rengiame specialiai jiems skirtus pasiūlymus“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“prekybos vadovė.

Užsisakyti paslaugą, telefoną ar kitą įrenginį „Tele2“ internetinėje parduotuvėje galima bet kuriuo paros metu vos kelių mygtukų paspaudimu. Be to, prekė nemokamai pristatoma klientui nurodytu adresu vos per 2–3 d.d.

 

Pirkti internetu apsimoka – kiekvieną mėnesį po 2 GB dovanų!

Nusprendusiems įsigyti naują mokėjimo planą – verta suskubti. Visą rugsėjį neribotų pokalbių ir SMS planus su 2, 4 arba 8 GB duomenų perkantiems internetu – „Tele2“kas mėnesį papildomai dovanos nemokamus 2 GB. Ir taip – visą 12 mėnesių arba 24 mėnesių sutarties laikotarpį.

Ir tai dar ne viskas. Visi trys mokėjimo planai suteikia ir papildomų paslaugų – pusmetį nieko nekainuosiantį mobilųjį parašą ir galimybę mėnesį žiūrėti „Viaplay“ turinį nemokamai. Be to, su šiais planais sudarę 24 mėnesių sutartį, už spartųjį „Tele2“ internetą namams 3 mėnesius nemokėsite nieko. Pasiūlymai paslaugoms galios jas užsisakius kartu su minėtais mokėjimo planais ir aktyvavus jas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo naujo plano sutarties pasirašymo datos.

Pasiūlymų laikas – ribotas.

 

Viskas telefone: likutis, papildymas, sąskaitos

Dovanų gautus gigabaitus sekti bus dar patogiau, jei parsisiųsite nemokamą savitarnos programėlę „Mano Tele2“. Šia žaibiškai išpopuliarėjusia aplikacija naudojasi vis daugiau „Tele2“klientų – skaičiuojama, kad jų kiekis nuo praėjusių metų išaugo net 261 proc.!

Tokia programėlės sėkmė nestebina, juk galimybė telefonepatikrinti sunaudojamų duomenų vidurkį ir likutį ar užsisakyti papildomus jų paketus yra labai patogi.

Be to, „Mano Tele2“ aplikacijoje galima stebėti ir valdyti visus turimus numerius, o mėnesio sąskaitas apmokėti vos kelių mygtukų paspaudimu.

Daugiau apie programėlę, skirtą tiek „Android“, tiek „iOS“ operacinėms sistemoms, sužinoti galima čia: https://tele2.lt/privatiems/programele-tavo-telefone.

2018-09-08

 
Reklaminis skydelis