Mes turime 422 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3952
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29082
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:76408
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Sveikatai, energijai ir puikiai savijautai – maisto papildas „Maca Neo“

2018 m. spalio 3 d., trečiadienis Nr.73 (1797)

Neseniai daugeliui gerai žinoma ir ne vieno pamėgta kompanija „Zepter International“ pristatė naują maisto papildą „Maca Neo“, į kurio sudėtį įeina peruvinė pipirnė ir gauruotoji unkarija. Pasakodama apie neseniai rinkoje pasirodžiusį maisto papildą „Zepter International“ Švenčionėlių biuro vadovė Nijolė Šapovala sakė, kad šio maisto papildo veiksmingumą ir vertingumą lemia natūrali, harmoninga dviejų augalų rūšių, kuriose gausu fitocheminių medžiagų, sąveika. Gauruotoji unkarija gerina imuninės sistemos veiklą, o peruvinės pipirnės šaknis, kuri yra svarbi kaip energijos šaltinis, gerina fizinę būklę ir smegenų veiklą. „Maca Neo“ maisto papildas puikiai tinka intensyvų protinį arba fizinį darbą dirbantiems žmonėms, sportininkams, patiriantiems lėtinį nuovargį žmonėms, pagyvenusiems asmenims.

 

Peruvinė pipirnė

Sveikuoliams, besidomintiems sveikos gyvensenos naujovėmis, tendencijomis peruvinės pipirnės (maca) milteliai jau ne naujiena. Peruvinė pipirnė – itin vertingas ir maistingumu pasižymintis šakniavaisis, augantis aukštai Peru Andų kalnuose. Šis augalas auga aukštai kalnuose nederlingoje akmenuotoje dirvoje ir gali pakęsti iki -10° C. Ji priklauso kryžmažiedžių augalų šeimai ir yra tolima valgomųjų ridikėlių giminaitė. Augalo lapai auga prie žemės, o jo žiedai yra baltos spalvos. Pagrindinė augalo dalis – tai jo šaknis. Maca milteliai Peru gydymui naudojami tūkstančius metų, o šiandien visame pasaulyje jie priskiriami supermaisto kategorijai. Tai ir afrodiziakas, ir energijos užtaisas. Peruvinė pipirnė turi organizmą balansuojančių ir stabilizuojančių savybių, sustiprina imunitetą, padidina bendrą organizmo pajėgumą ir efektyviai pagerina viso organizmo gebėjimą prisitaikyti prie sudėtingų bei stresinių situacijų. Šio augalo preparatai taip pat stiprina širdies veiklą, palengvina menopauzės simptomus, didina seksualinį geismą.

 

Gauruotoji unkarija

Gauruotoji unkarija dar žinoma kaip vilkakora Gydymo tikslais yra vartojama lianų žievė, dar kitaip vadinama „katės nagai“. Laboratoriniais tyrimais nustatyta, jog šios lianos žievėje yra daug oksiindolo alkaloidų, kurie skatina imuninės sistemos funkciją, pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Tradiciškai vietiniai indėnai šia liana gydo sąnarių uždegimus, osteoartritus, reumatoidinį artritą. Kliniškai yra patvirtinta, jog vartojant katės nago preparatus gerėja sergančiųjų osteoartritu ir reumatoidiniu artritu būklė.

Šis augalas apsaugo ir stipriną imuninę sistemą, stiprindamas baltuosius kraujo kūnelius, todėl katės nagas laikomas itin stipriu augalinės kilmės imunomoduliatoriumi. Ši vaistažolė mažina kraujospūdį ir veikia kaip diuretikas, padedantis pasišalinti iš organizmo skysčių pertekliui. Dalis tyrimų rodo, kad šis augalas gali padėti sunaikinti vėžines ląsteles.

 

„Maca Neo“ – augalų sinergija

„Zepter“ kompanijos maisto papildas „Maca Neo“ apjungė šiuos du ypatingus augalus. „Maca Neo“ maisto papildo veiksmingumą lemia sinerginis, daugiapakopis peruvinės pipirnės ir unkarijos (ekstraktų) poveikis. Vartojama ryte prieš valgį po vieną kapsulę. Kadangi buteliuke yra 60 kapsulių, tai vienam žmogui pakuotės pakaks net dviem mėnesiams.

Daugiau informacijos sužinoti, užsiregistruoti į prezentacijas, įsigyti šį unikalų maisto papildą galimaužsukti į „Zepter“ Švenčionėlių biurą (Švenčionėlių pašto patalpose) arba teirautis tel. 33180.

2018-10-03