Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5280
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23824
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71150
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Praėjęs savaitgalis rajone pažymėtas tragiškais įvykiais

2018 m. spalio 31 d., trečiadienis Nr.81 (1805)

Žuvo mergina

Šeštadienio naktį kelios minutės po vidurnakčio tragiška avarija įvyko Ragaučinos kaime. Nuo neasfaltuoto kelio nulėkė automobilis BMW. Jis nuskriejo per krūmus, išlėkė į dirvonus, ten kažkiek kartų vertėsi. Mašina nuo kelio nulėkė keliasdešimt metrų ir sustojo apvirtusi aukštyn ratais.

Automobiliu važiavo dvi merginos ir du vaikinai. Avarijos metu žuvo 19 metų mergina.  Po avarijos dešinės pusės galinėje keleivio vietoje liko prispausta negyva mergina, kurią atvykę ugniagesiai gelbėtojai ištraukė. Kartu važiavo vaikinas (gim. 1995 m.) (1,38 prom.), mergina (gim. 1999 m.) (0,00 prom.) ir nepilnametis (gim. 2001 m.) (0,88 prom.).  Beveik sveiki likę draugai pareigūnams teigė, kad ji ir vairavo. Šeštadienio popietę, pareigūnai jau buvo įsitikinę, kad automobilį vairavo ne mergina, o vienas iš su ja kartu važiavusių vaikinų.  Dėl tragiškos avarijos Švenčionių r. sulaikytas vos 4 mėnesius dirbęs ugniagesys.

 

Nuskendo jaunuolis

Vėjuotą šeštadienio pavakarę Adutiškio sen. Lazdinių ežere apvirto valtis ir nuskendo 15-metis paauglys. Pirminiais duomenimis, vaikinas buvo ne vienas - žvejojo su vyresniu žmogumi. Apvirtus valčiai, jaunuolis nuskendo, o kartu žvejojęs vyras išplaukė į krantą ir paskambino į Bendrąjį pagalbos centrą. Šoko ištiktas vyras buvo  išvežtas į ligoninę.
 

Mūsų inf.