Mes turime 571 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:10513
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28934
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:110683
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kalėdų artėjimo džiaugsmą stiprina gražios smulkmenos

2018 m. gruodžio 19 d., trečiadienis Nr.94 (1818)

Švenčioniškiai puikiai žino miesto centre įsikūrusį Olgos Oleškevičienės gėlių saloną „Lelija“. Čia nuolat galima išsirinkti ir įdomesnių skintų gėlių, ir augančių vazonuose, ir proginių kompozicijų.

Sniegingą šio pirmadienio rytą užsukus pas Olgą, šventiškai nuteikė parduotuvės centre išdėliotos skoningos kalėdinės kompozicijos. Čia ir apsamanojusi miško paklotė su kyšančiais hiacintų pumpurais, kalėdinių vainikų centre – ryškiosios puansetijos, iš švelnių kėnio šakelių sudėliotos aukštos, žemos, plokščios, apvalios miško žaliaskarių „sesės“. Tiems, kas nori kitokių puošmenų – šventinės kompozicijos iš orchidėjų žiedų, eglutės žaisliukų, žvakių ir kitų aksesuarų. Kalėdinėse kompozicijose vyrauja daug raudonos spalvos, blizgančių detalių, džiovintų apelsino skiltelių, cinamono lazdelių, kankorėžių, samanų, dekoratyvių savo formomis bei spalvomis šakelių.

Gėlininkė ir floristė Olga sakė, kad įjos saloną užsukę žmonės gali įsigyti visko, ko reikia susikurti savo pačių sugalvotai ar kur nors matytai ir patikusiai kompozicijai. Nemažai moterų savo namus, darbovietes mėgsta dekoruoti pačios, tad įvairiausių floristinių elementų, „paruoštukų“ čia apstu. Pasitelkus šiek tiek fantazijos, pridėjus kažką iš savo atsargų, kažką nusipirkus „Lelijoje“, į namus šventinę nuotaiką galima prisivilioti labai greitai.

Irena POŽĖLIENĖ