Mes turime 229 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:416
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18960
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66286
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kalėdinis stebuklas vaikams

2018 m. gruodžio 22 d., šeštadienis Nr.95 (1819)

Artėjant gražiausioms metųšventėms norisi kuo daugiau nustebinti ir nudžiuginti ne tik savo artimuosius, bet ir kitus mūsųbendruomenės narius. Šv. Kalėdos –stebuklųmetas, o labiausiai stebuklųlaukia vaikai.

Šv. Kalėdųproga Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčioniųrajono policijos komisariato darbuotojai, kaip ir kiekvienais metais, organizavo gerumo akciją, kurios metu kolektyvo surinktos lėšos šįkartąbuvo skirtos Pabradės seniūnijoje gyvenančiųVladislavo ir Teresės vaikučiams, kuriųšeimoje auga keturi –du išjųgiminaičiųvaikai, kurie neteko abiejųtėvų. Mažiausiam šeimos nariui šešeri metai, mergaitėms –aštuoneri ir dvylika, o vyriausias trylikametis berniukas. Ši daugiavaikėšeima darbšti, namuose švaru ir tvarkinga, vaikučiai lanko mokyklą, stropiai mokosi, todėl komisariato kolektyvas vienbalsiai nutarėpadovanoti šios šeimos vaikučiams Kalėdųstebuklą. Kartu su Pabradės miesto socialiniais partneriais –Telesfera telefonųsalonu UAB „Stokeris“lygiaverčiai prisidėjusiu prie šios gerumo akcijos, kartu su Kęstu Nagine ir Leonu Liubertu gruodžio 17 dienos popietęŠvenčioniųr. PK Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Gintaras Vigelis, bendruomenės pareigūnės, pasveikinęšiągausiąšeimąsu artėjančiomis Šv. Kalėdomis, padovanojo vaikams ilgai svajotąnešiojamąjįkompiuterį„Assus“su programiniu paketu ir maišąskanumynų. Vaikučiųakys sužibo džiaugsmo kibirkštėlėmis, o tėveliai negailėjo padėkos žodžių.

Teikti vieni kitiems džiaugsmąir geras emocijas –tai ir yra tikrasis Kalėdųstebuklas.

Liudmila ČEPONIENĖ