Mes turime 540 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:8045
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14455
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96204
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Mus aplankė Kalėdų stebuklas

2018 m. gruodžio 22 d., šeštadienis Nr.95 (1819)

Belaukiant šv. Kalėdų, trečiadienį „Švenčionių krašto redakciją“ aplankė tikras stebuklas – į svečius užsuko vyskupas Darius Trijonis. Tai nebuvo staigmena – vyskupas buvo pranešęs iš vakaro, kad aplankys, bet susitikimo akimirka buvo jaudinanti ir nepamirštama.

Be to, laukimo džiaugsmas prasidėjo jau iš vakaro. Nepaisant aukšto svečio statuso, vyskupas  labai nuoširdus ir paprastas žmogus, įdomiausias pašnekovas, kokio tik gali trokšti žurnalistai. Prie arbatos puodelio užsimezgė šiltas pokalbis, nepastebėjome, kaip praėjo gera valanda. Labai gera buvo išgirsti, kad vyskupas žino apie mūsų laikraštį, kartais paskaito  ir susidaręs apie jį gerą įspūdį. Branginame šį įvertinimą ir mums parodytą dėmesį.

Mūsų kolektyvo darbuotojams šių metų Kūčios bus ypatingos – ant šventinių stalų dėsime kalėdaičius, gautus iš vyskupo rankų.

Dalinamės šia džiugia žinia su mūsų skaitytojais, kuriems vyskupas taip pat siunčia dovaną – išskirtinį sveikinimą mūsų rajono žmonėms šv. Kalėdų proga (spausdinama 1 psl.).

Mūsų inf.