Mes turime 374 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2227
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18428
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94458
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2019 m. sausio 19 d., šeštadienis Nr.5 (1825)

Smurtavo prieš dukrą

Sausio 10 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje, kur Bajorėlių g., Pabradės m., kilusio konflikto metu motina panaudojo fizinį smurtą savo dukters atžvilgiu. Motina sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

 

Pavogė skalbimo mašiną

Sausio 10 d. gautas Švenčionėlių m. gyventojos pareiškimas apie tai, kad iš gyvenamo namo, esančio Kaltanėnų g., Švenčionėlių m., dingo jos dukrai priklausanti skalbimo mašina Moteris nuostolį vertina 50 eurų. Kaltininkas nustatytas, jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas, kuris užtraukia baudą nuo 90 iki 300 eurų.

 

Sumušė nepilnametį brolį

Sausio 11 d. gautas pranešimas, jog Taikos g., Švenčionių m., bute, kilus žodiniam konfliktui, vyras, kuriam nustatytas 2,76 prom. girtumas, sumušė savo nepilnametį brolį, kuriam nustatytas 1,61 prom. girtumas. Įtariamasis sulaikytas, nepilnametis perduotas tėvui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje.

 

Informacija nepasitvirtino

Sausio 11 d. gautas pranešimas iš Žemutinės g., Švenčionėlių m., gyventojo, jog jam sudavė į veidą autobuso vairuotojas. Atvykus į įvykio vietą nustatyta, jog policiją kvietė neblaivus pilietis, kuriam nustatytas 3,08 prom. girtumas, dėl sumušimo informacija nepasitvirtino, o piliečiui surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal du straipsnius, už viešosios tvarkos pažeidimą ir girto pasirodymą viešoje vietoje , jam gresia bauda nuo 14 iki 140 eurų.

 

Neblaivūs trukdė GMP

Sausio 12 d. pranešė GMP brigada, jog atvykusi į iškvietimą Senos Pašaminės k. negali dirbti, nes trukdo neblaivi kompanija. Policija atvyko per 7 minutes. Už GMP trukdymą atlikti savo funkcija ir viešosios tvarkos pažeidimą vienam vyrui, kuriam nustatytas 2,28 prom. girtumas, dviems moterims, kurioms nustatytas 2,66 ir 1,77 prom. girtumas surašyti administracinio nusižengimo protokolai, kurie užtraukia baudą nuo 30 iki vieno 140 eurų.

 

Neblaivus bandė sprukti nuo policijos

Sausio 13 d. Vilniaus g., Pabradės mieste, sulaikytas vairuotojas, kuris bandė sprukti nuo policijos, tačiau buvo sulaikytas. Jam nustatytas 1,90 prom. girtumas. Pažeidėjas uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Susidūrė automobiliai

Sausio 14 d. gautas pranešimas, jog Pabradė-Prienai-Kiemeliškės kelyje vienas iš vairuotojų, kuris vairavo automobilį „Nissan Almera“, nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinę kelio juostą ir susidūrė su  automobiliu „Audi A3“, kurį vairavo moteris. Vairuotojai abu blaivūs, nukentėjo moteris, kuriai nustatyta kojos trauma. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Smurtavo motina

Sausio 14 d. Bajorėlių g., Pabradės m., gyvenamajame name, žodinio konflikto metu blaivi moteris panaudojo fizinį smurtą prieš suaugusią savo dukrą, kuri taip pat buvo blaivi. Moteris uždaryta į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje.

Vilniaus AVPK Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis