Mes turime 323 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4956
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15143
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91173
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mobilioji Žemės ūkio ministerijos komanda pagelbės ūkininkams spręsti sunkumus

2019 m. gegužės 15 d., trečiadienis, Nr.35 (1855)

Susidūrę su sunkumais ūkininkai nuo šiol iškilusius nesklandumus galės spręsti greičiau ir paprasčiau, padedami mobiliosios Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) komandos. Komanda kiekvieną savaitę vyks pas užsiregistravusius ūkininkus ir padės jiems atsakyti į kilusius klausimus.

Norint, kad pas Jus atvyktų mobilioji komanda, tereikia užsiregistruoti ir užpildyti formą, nurodant savo kontaktus bei pažymint Jums aktualius vieną ar kelis klausimus bei temas ir atsiųsti nurodytu el. paštu. Jei sau aktualios temos neradote, įrašykite savo temą. Pagal tai, kokia yra aktualija, priklausys ir tuo metu vykstančios komandos sudėtis. Jei siekiančių pagalbos ūkių užsiregistruos labai daug, prioritetas bus teikiamas turintiems finansinių sunkumų ir/ar ieškantiems atsakymų į kuo daugiau klausimų.

Mobiliąją komandą sudaro ŽŪM atstovai, taip pat Nacionalinės mokėjimo agentūros, Nacionalinės žemės tarnybos, Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos, Valstybinės augalininkystės tarnybos ir VšĮ „Ekoagros“ specialistai.

Informaciją apie atliktus mobiliosios komandos darbus galite sekti mūsų interneto svetainėje bei Facebook paskyroje https://www.facebook.com/zemesukioministerija/

 
Reklaminis skydelis