Mes turime 177 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1106
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11293
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87323
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Brangūs Švenčionių krašto gyventojai,

2019 m. birželio 1 d., šeštadienis, Nr.40 (1860)

šiandien švenčiame bendrą pergalę – galimybę tęsti kartu pradėtus darbus Europos Parlamente. Labai norėčiau asmeniškai kiekvienam savo rinkėjui nuoširdžiai padėkoti už šių rinkimų rezultatus. Švenčionių rajono savivaldybėje iš visų rinkimuose dalyvavusių sąrašų Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga gavo daugiausia pasitikėjimo balsų – 14,77 proc. Net 722 švenčioniškių pirmumo balsai, skirti būtent man, rodo ne atsitiktinį, o labai sąmoningą Jūsų pasirinkimą. Jūsų palaikymą ir pasitikėjimą manimi priimu su dėkingumu ir atsakomybe. Pažadu, kad Lietuvos žmonių balsas ir toliau bus girdimas Europoje.

Toliau tęsiu darbus, kurie padeda stiprinti Lietuvos regionus, mažinti socialinę atskirtį, užtikrinti orias pajamas Lietuvos gyventojams. Ir toliau sieksiu, kad Lietuvos žemdirbiams kuo greičiau būtų sudarytos lygios konkurencinės sąlygos su kitais Europos žemdirbiais. Tęsiu savo darbą, kad sprendimai dėl Ignalinos atominės elektrinės finansavimo būtų palankūs Lietuvai. Rūpinsiuosi, kad Lietuvos žmones pasiektų kokybiška produkcija, kad mūsų vaikams būtų prieinamas kuo sveikesnis maistas, kad ekologiškos produkcijos gamintojai nebūtų apkrauti pertekliniais reikalavimais. Dirbsiu, kad aktyvios vietos bendruomenės jaustų valstybės ir Europos palaikymą savo prasminguose, telkiančiuose ir Lietuvą kuriančiuose darbuose.

Nuoširdus AČIŪ Jums. Šį kartą dar tvirčiau tariu – tęskime tai, kas jau sėkmingai pradėta!

Jūsų – Bronis Ropė,

Europos Parlamento narys

 
Reklaminis skydelis