Mes turime 369 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4440
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20641
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96671
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Smagus atsisveikinimas su dar vienais mokslo metais

2019 m. birželio 22 d., šeštadienis, Nr.46 (1866)

Birželio 17-osios rytą mokyklos aktų salėje susirinko gimnazistai ir mokytojai, kad vieni kitais pasidžiaugtų ir vieni kitiems padėkotų prieš prasidedant vasaros atostogoms. Labai laukta mokslo metų baigimo šventė prasidėjo nuo gimnazijos direktorės Rimos Razmienės tarto žodžio ir trumpo šių mokslo metų apibendrinimo. Prisiminėme, kas buvo ne taip, pasidžiaugėme sėkmėmis ir pergalėmis, o jų būta labai daug.

Šventės metu direktorė apdovanojo protų mūšio „Zigmuko protai 2019“ nugalėtojus – 1b klasės komandą, kurie dovanų gavo baltučius lietsargius su gimnazijos šimtmečiui skirtu logotipu.

Buvo įteiktos padėkos už šaunius lietuviškų dainų konkurso „Dainuoju Lietuvai“ pasirodymus. Šio konkurso nugalėtoja tapo 1B klasė! Pagrindinis prizas – kelionė su klase mokykliniu autobusu – labai nudžiugino laimėtojus!

Šiais mokslo metais gimnazijos mokinių taryba paskelbė smagų konkursą „Zigmo nominacijos 2019“. Šventės metu paaiškėjo visų nominacijų nugalėtojai. Buvo paskelbti šauniausi, reikliausi ir aktyviausi mokytojai bei balsingiausi, sportiškiausi ir protingiausi mokiniai. Laimėtojai gavo padėkas ir labai originalius, neapsakomai mielus pelėdžiukus – suvenyrus, kuriuos sukūrė gimnazijos dailės mokytoja ekspertė Jūratė Vitkauskienė su šaunia mokinių komanda.

Klasės auklėtojos įteikė padėkos raštus gabiausiems, protingiausiems, aktyviausiems, paslaugiausiems ir sportiškiausiems mokiniams.

O kokia šventė be muzikos, dainų ir šokių? Mokiniai parengė smagiausių ir įspūdingiausių savo klasės gyvenimo akimirkų pristatymus, dainavo dainas ir džiugino žiūrovus šokio kompozicijomis. Buvo smagu patiems pasidžiaugti ir kitiems parodyti.

Diana GALATILTIENĖ

Švenčionių Z.Žemaičio gimnazijos anglų kalbos mokytoja ekspertė

 
Reklaminis skydelis