Mes turime 296 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5687
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27574
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71557
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Ant Naručio ežero kranto esanti sanatorija „Sputnik“ - puiki vieta sveikatai stiprinti

2019 m. rugpjūčio 24 d., šeštadienis, Nr.61(1881)

Sanatorijos profilis: kaulų-raumenų sistemos ir jungiamųjų audinių ligos, kraujotakos sutrikimai, nervų sistemos ligos. Sanatorijoje su sveikatinimo kelialapiais priimami ir vaikai nuo 3 metų.

293 vietų sanatorijoje poilsiaujantieji apgyvendinami dviejuose 7 aukštų korpusuose, kurių viename yra medicinos blokas, vandens gydykla su baseinu, maisto blokas, kitame – kavinė, baras, kino ir koncertų salė ir SPA centras. Sanatorijos teritorijoje yra 11 medžio rąstelių kotedžų.

Sanatorijos teritorijoje įrengti „moskitkileriai“ - uodų naikinimo įrenginiai. Poilsiautojams skirta patogi automobilių aikštelė, taip pat yra saugoma mokama aikštelė.

Poilsiaujančiųjų paslaugoms – sveikatinimo kabinetai su šiuolaikine medicinine aparatūra, patogūs, komfortiški kambariai, racionalus, o esant poreikiui – dietinis maitinimas, visas kompleksas kūno kultūros ir sporto užsiėmimų.

Ramybės dvelksmas ir nepaprastai gaivus pušyno oras palankiai veikia sveikatą ir stiprina imunitetą, ramina, padeda atsipalaiduoti ir didina atsparumą stresui.

Visuose sanatorijos „Sputnik“ kambariuose yra nemokamas ir neribotas Wi-Fi.

Veltui laiko gaišti neteks - sanatorijos šiuolaikinė gydymo-diagnostikos bazė dirba kiekvieną dieną nuo 8 iki 20 val. be poilsio dienų.

Poilsiaujantiems siūloma net 250 procedūrų. Yra visos sąlygos neįgaliesiems – jokių kliūčių judėti invalido vežimėliui.

Laisvalaikiu laukia malonūs pasivaikščiojimai vaizdingomis Naručio ežero pakrantėmis, sporto renginiai, koncertai, kitos pramogos: dviračiai, valtys, katamaranai, bilijardas, dartai, šiaurietiškas ėjimas, joga, bodifleks ir kt.

Tarp poilsiaujančiųjų populiarios ekskursijos po įvairias Baltarusijos vietoves.

 

Baltarusių bendruomenė siūlo keliones į Narutyje (Baltarusija) įsikūrusią sanatoriją „Sputnik“. 1 paros kaina nuo 35 eurų (įeina apgyvendinimas, maitinimas 3 kartus per dieną, 6 procedūros).

Telefonas pasiteirauti: 8 624 72500

radvile59@gmail.com; 8 615 84798.