Mes turime 325 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5223
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15410
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91440
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kvitų žaidimas baigiasi

2019 m. spalio 5 d., šeštadienis, Nr.73 (1893)

Beveik 20 švenčioniečių žaidimas buvo finansiškai sėkmingas, o kvitų žaidime dalyvausiantys gyventojai dar gali laimėti apie 30 tūkst. eurų

Mokesčių administratoriaus organizuojamas Kvitų žaidimas artėja prie pabaigos – paskutiniai laimėtojai bus paskelbti šių metų lapkričio 5 d. Beveik 20 švenčioniečių jau džiaugiasi kvitų žaidime laimėtais piniginiais prizais. Dalyvauti žaidime ir registruoti fiskalinius kvitus dar  galima visą spalio mėnesį.

„Prašydami kasos aparato kvito už įsigytas prekes, gyventojai asmeniškai prisideda prie šešėlinės ekonomikos mažinimo. Kvitų žaidimo dėka nemažai gyventojų sužinojo, kad būtent fiskalinis kasos aparato kvitas užtikrina tinkamą pajamų apskaitymą – tik tuomet mokesčiai nukeliauja į valstybės biudžetą. Džiugu, kad gyventojai neliko abejingi ir žaidimo sistemoje užregistravo daugiau nei 4,5 mln. už paslaugas ir prekes gautų kvitų“, - teigia Vilniaus AVMI viršininkė Virginija Ginevičienė.

Iki žaidimo pabaigos bus paskelbti dar 600 savaitės prizų laimėtojų, o lapkričio 5 dieną - paskutinis mėnesio didžiojo prizo laimėtojas. Naujausiais duomenimis, Kvitų žaidime dalyvavę ir savaitės ar mėnesio prizus laimėję gyventojai atsiėmė apie 364 tūkst. eurų.

Žaidime dalyvauti galima registruojant tik fiskalinius kasos aparato kvitus, pažymėtus Fiskaliniu logotipu „LTF“, kurių suma ne mažesnė nei 1 euras. Laimingi kvitai skelbiami kiekvieną antradienį per „Lietuvos ryto“ televiziją apie 18 val. 50 min. informacinės laidos „Reporteris“ metu.

VA VMI inf.

 

 
Reklaminis skydelis