Mes turime 319 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5490
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19350
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91707
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mobiliojo laiškininko iškvietimas į namus - nemokamas

2019 m. lapkričio 6 d., trečiadienis, Nr.81 (1901)

Nuo lapkričio 5 d. rajone startavo mobiliojo laiškininko projektas. Mobilusis laiškininkas – naujas ir šiuolaikiškas pašto paslaugų teikimo modelis kaimiškose vietovėse. 7 mobilieji laiškininkai Švenčionių rajonuose važinės Lietuvos pašto logotipu pažymėtais tarnybiniais automobiliais. Siekdama kuo greičiau darbuotojams suteikti žadėtas transporto priemones, bendrovė laikinai išnuomojo mažai naudotus automobilius. Šiuos automobilius mobilūs laiškininkai naudos iki 2020 m. pradžios, po to jie bus pakeisti visiškai naujomis transporto priemonėmis.

Mobiliesiems laiškininkams šiame etape paskirti automobiliai yra pritaikyti saugiai važinėti regioniniais bei kaimo keliais ir yra talpūs – pritaikyti dideliems siuntų ir darbo priemonių kiekiams, be to, automobiliui sugedus, techninę pagalbą laiškininkai gaus bet kuriuo paros metu. Mobilių laiškininkų automobiliai pažymėti Lietuvos pašto lipduku, kad gyventojams būtų lengviau juos atpažinti.

Įvedus mobilaus laiškininko pašto paslaugų teikimo modelį, 1 metus vyks pereinamasis laikotarpis, kad gyventojai priprastų prie pokyčių – be mobilaus laiškininko jų miestelyje veiks ir įprastas paštas. Tiesa, jis dirbs trumpiau, o jo patalpose tam tikromis valandomis lauks mobilus laiškininkas, kuris suteiks visas pašto paslaugas. Pašto paslaugų įkainiai bus tokie pat, kaip ir įprastai jomis naudojantis pašte. Išsikvietus laiškininką į namus, jokių papildomų mokesčių nebus. Mobilųjį laiškininką išsikviesti į namus galima telefonu 8 700 55 400, paskambinę telefonu, spauskite 1 („Mobilusis laiškininkas“).

Svarbu: prenumeruojamų spaudos leidinių, pašto korespondencijos, pensijų ir socialinių išmokų pristatymas į namus vyks taip, kaip ir dabar – laiškininkai ir toliau įprastai atliks kasdienį darbą.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis