Mes turime 252 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1437
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19981
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67307
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Gal užteks tyčiotis iš žmonių?..

2019 m. lapkričio 16 d., šeštadienis, Nr.84(1904)

Jau trečią savaitę Švenčionėliuose Turgaus gatvės atkarpa tarp Kaltanėnų ir Švenčionių gatvių panašėja į karinį poligoną.

Eidamas gali koją išsinarinti, o važiuodamas automobilio pakabą sugadinti ar slenksčius sulamdyti. Niekaip negaliu suprasti dabar vykdomų darbų nuoseklumo, kurio tiesiog nėra. Dažniausiai darbus vykdantys asmenys elgiasi panašiai kaip vištos lesinėdamos – kapt vienur, kapt kitur... Atvažiavo, nugremžė pusę  asfalto dangos išilgai gatvės ir liko kaip ta ožkelė pasakoje – pusė lupta, pusė skusta. Tik, va, bėda, kai tenka iš vienos pusės į kitą pravažiuoti, ir galvoji, kaip čia išsukti ar į Turgaus gatvę įsukti be pasekmių.

Suprantama, kad tvarkant gatves reikia ir seną dangą nugremžti, bet gal buvo galima tą pilnai padaryti arba bent jau greičiau. Tai ne, atvažiuoja vieną dieną pasikapsto ir dingsta... O gal, kad tokių nesąmonių nebūtų ir žmonės nekeiksnotų tiek valdžios, tiek tų, kurie darbus atlieka, savivaldybei reikėtų darbus geriau planuoti ir griežčiau kontroliuoti?..

Algis JAKŠTAS