Mes turime 381 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4775
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29905
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77231
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

5 metus buvusį laikiną direktorių atleido iš darbo 2 kartus

2019 m. lapkričio 23 d., šeštadienis, Nr.86(1906)

Šia istorija pasidalino vienas su „Švenčionių švara“ susijęs asmuo. Sako, panaši į pasakėčią labai jau smagi istorija pralinksmins skaitytojus.

Rajono valdžia įstaigas laiko be vadovų po kelerius metus, o pats meras viešai - tarybos posėdyje - yra pasakęs, kad vadovai nelabai ir reikalingi. Nenuostabu, kad esant tokiam mero požiūriui, „Švenčionių švara“, kurios vienintelis šeimininkas yra rajono valdžia, penkerius metus buvo be direktoriaus. Nuo Klipčių atėjimo į valdžią „Švenčionių švaros“ direktoriaus pareigas LAIKINAI ĖJO direktoriaus pavaduotojas Juozas Šiaudinis. Visus penkerius metus! Nesigilinsime, kodėl taip buvo, laikas kada nors atsakys į visus klausimus. Juolab, kad penkmetį laikinai ėjęs direktoriaus pareigas Juozas Šiaudinis jau atleistas iš visų pareigų. Tiesa, su nuotykiais.

Laikinasis vadovas buvo atleistas su anaiptol nedirektoriška išeitine, o kitą rytą vėl atėjo į darbą. Kokia kilo nuostaba ir sumaištis! Atleistasis ramiai paaiškino, kad jį atleido kaip laikinai ėjusį direktoriaus pareigas, o jis juk buvo priimtas į darbą direktoriaus pavaduotoju. Per penkerius metus rajono galvos turbūt net pamiršo, į kokias pareigas priėmė darbuotoją, jeigu taip susimovė. Teko atleisti antrą kartą, tik su daug dosnesne išeitine.

Kalbama, kad „Švenčionių švarai“ vadovauti paskirtas artimas rajono valdžios ratui asmuo - Rimvydas Bankauskas. Deja, oficialios informacijos apie vadovo paskyrimą „Švenčionių švaros“ tinklapyje nėra. Terra incognita – direktoriaus pavardės net kontaktuose nėra. Kas slypi už tokio slaptumo?

...na, ir įklimpo rajonas – vieni balsuoja negalvodami, kiti rinkimus ignoruodami ir taip atverdami kelią tam, ką turime.

Mūsų inf.