Mes turime 158 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3439
mod_vvisit_counterŠią savaitę:10175
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:54158
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionyse duris atvėrusi „Gjensidige“ agentūra siūlo ypatingas draudimo sąlygas

2012 m. gegužės 12 d.,šeštadienis Nr.36 (1179)

Nuo šiol turtą, transporto priemonę ar sveikatą apdrausti nusprendę Švenčionių rajono gyventojai ir verslininkai tai padaryti gali daug patogiau - mieste duris atvėrė draudimo bendrovės „Gjensidige Baltic“ Lietuvo filialo agentūra.

„Anksčiau mūsų paslaugomis norintys pasinaudoti Švenčionių miesto ir rajono gyventojai turėdavo vykti į artimiausią aptarnavimo skyrių Švenčionėliuose. Dabar, turėdami du padalinius rajone, būsime lengviau pasiekiami ir savo klientus galėsime aptarnauti dar lanksčiau. Tiek Švenčionyse, tiek Švenčionėliuose, laukiame gyventojų ir verslo atstovų, kuriems pasiūlysime jų poreikius atitinkančias draudimo paslaugas“, – teigė Birutė Godliauskienė, naujosios agentūros vadovė, jau dešimt metų dirbanti draudimo srityje.

Šiuo metu nusprendusiems apdrausti savo turtą ar automobilį, „Gjensidige Baltic“ siūlo nemokamą pagalbą nelaimės atveju ir dar daugiau draudimo apsaugų. Šioje įmonėje savo gyvenamą namą, butą ar kotedžą apsidraudę Švenčionių rajono gyventojai gali pasinaudoti nauja paslauga „24/7 pagalba namuose“. Tai reiškia, kad apdraustame būste įvykus avarijai, gedimui ar kitam netikėtam įvykiui, jie visą parą, bet kurią savaitės dieną gali nemokamai išsikviesti meistrus gedimui pašalinti.

Tokia pagalba siūloma dažniausiai pasitaikančių įvykių atveju: trūkus vandentiekio ar kanalizacijos vamzdžiui, radiatoriui, gyvatukui, užsikirtus namo, kotedžo ar buto spynai, ją išlaužus vagims, išdužus lauko durų ar langų stiklui, sugedus elektros lizdui ar saugikliui, viesului apgadinus stogo dangą ar namo fasadą, ant jo užvirtus medžiui ir pan.

„Mūsų patirtis rodo, kad, nutikus nelaimei, žmonės neretai nežino, ką daryti ir kur kreiptis. Stengiamės, kad į tokias situacijas pakliuvę mūsų klientai galėtų kuo greičiau išspręsti iškilusius nesklandumus, o kartu tai nepareikalautų papildomų jų lėšų“, – pasakojo B. Godliauskienė.

Visą parą nemokamos pagalbos kelyje gali tikėtis ir vairuotojai iki gegužės 31 d. bendrovėje sudarę ar atnaujinę transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės (TPVCA) privalomojo draudimo sutartį metams. Patekus į eismo įvykį ir susisiekus su technine tarnyba, ji be jokio papildomo mokesčio jų automobilį transportuoja iš avarijos vietos į artimiausią remonto dirbtuvę ar kitą pageidaujamą vietą visoje Lietuvoje.

Be to, automobilių savininkai, kuriems neužtenka apsaugos, kurią teikia tradicinis kasko draudimas, „Gjensidige Baltic“ Švenčionių agentūroje gali pasirinkti paslaugą „Kasko maksimalus“. Pasirašiusiems tokią draudimo sutartį klientams atlyginama žala, net ir patirta sugadinus padangas ar kuomet vandens patenka į transporto priemonės variklį ir dėl to jis sugenda.

Taip pat pasirinkus paslaugą „Kasko maksimalus“, žala bus atlyginta už eismo įvykio metu automobilyje buvusio ir nukentėjusio gyvūno gydymą ir net salono valymą, kurio gali prireikti po avarijos. Minėta paslauga apima ir daiktų, tvirtinamų automobilių išorėje – stogo bagažinės, dviračių ir kt. – draudimą.

Norvegijos kapitalo draudimo bendrovė „Gjensidige Baltic“ priklauso „Gjensidige“ finansinei grupei, kuri valdo trečdalį Norvegijos ne gyvybės draudimo rinkos ir veikia Danijoje, Švedijoje, Latvijoje, Estijoje bei Lietuvoje. Norvegijoje „Gjensidige“ grupė taip pat teikia bankininkystės, investicijų, pensijų fondų valdymo ir kitas finansines paslaugas.

• „Gjensidige Baltic“ Švenčionyse - A. Rymo g. 8. Tel. 8 387 5 23 94, mob. tel. 8 682 61084.

• „Gjensidige Baltic“ Švenčionėliuose - Švenčionių g. 2. Tel. 8 387 3 14 53, mob. tel. 8 612 98910.