Mes turime 298 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3108
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13295
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89325
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ skelbia išpardavimą: išmanieji iki 220 Eur pigiau, planšetės – tik nuo 1 Eur

2020 m. sausio 15 d., trečiadienis, Nr.4 (1919)

Kaip ir kasmet, „Tele2“ naujus kalendorinius metus pradeda su puikiais išpardavimo pasiūlymais. Šįkart jie skirti telefonams ir planšetiniams kompiuteriams – dabar juos operatoriaus salonuose bei internetinėje parduotuvėje www.tele2.ltįsigyti galima ypač patraukliomis sąlygomis.

„Metų pradžia tradiciškai reiškia nuolaidas bei išpardavimus. Todėl norintiems sutaupyti ir atsinaujinti išmanųjį arba planšetę – dabar pats metas pradėti dairytis šių įrenginių, nes daugeliui jų paruošėme itin gerų pasiūlymų“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

 

Nuolaidos išmaniesiems – ir su planu, ir mokant iškart

Šiuo metu naują išmanųjį įsigyti „Tele2“ salone ar internetinėje svetainėje itin verta – sutaupyti galima net iki 220 Eur, o nuolaidos galioja tiek sudarant 24 mėn. sutartį su bet kuriuo operatoriaus mokėjimo planu, skelbiamu www.tele2.lt, tiek perkant telefonus be sutarties ir mokant visą sumą iš karto.

Išpardavimu pasinaudoti ypač turėtų skubėti „Huawei“ išmaniųjų gerbėjai. Svajojantys apie „P30 Pro“ modelį dabar šį itin lengvą, vos 165 gramus sveriantį, ryškių spalvų išmanųjį su 128 GB vidine atmintine įsigyti gali 220 Eur pigiau (palyginamoji šių telefonų kaina buvo taikyta 2019 10 10 – 2019 11 11).

Sutaupys ir pasiūlymo laikotarpiu įsigysiantys išmanųjį „Huawei P Smart 2019“. Jį rinktis verta ieškantiems kompaktiškesnio bei lengvesnio modelio. Jis ne tik lengvai susidoros su visomis kasdienėmis užduotimis, bet ir nustebins savo intuityvumu, ryškumu bei itin kokybiška kamera.

Gamintojo „Xiaomi“ modeliui „Redmi 8T“ su 64 GB atmintine – pasiūlymas taip pat paruoštas. Šį, keturguba galine kamera papildytą, išskirtinio dizaino telefoną šiuo metu galima įsigyti už dar žemesnę kainą. Talpią bateriją ir „Snapdragon 655“ procesorių turintis išmanusis ypač tiks ieškantiems galingo bei užduotis greitai vykdančio telefono.

„Tele2“ pasiūlymai sudominti turėtų ir „Samsung“ gerbėjus. Šiuo metu itin geromis sąlygomis galima įsigyti vos praėjusiais metais pristatytą išskirtinės kokybės flagmaną „Galaxy S10“ su 128 GB atmintine ir triguba kamera. Tuo tarpu ieškantiems ekonominės klasės telefono verta rinktis stilingą ir universalų  modelį „Galaxy A40“.

Gerų naujienų paruošta ir „Apple“ telefonų fanams – išpardavime dalyvauja net keturi šio gamintojo modeliai. Vienas tokių –ypač ryškų, 5,8 colių įstrižainės „Super Retina“ ekraną ir prabangaus dizaino plieninį korpusą turintis „iPhone XS“. Pasiūlymai paruošti ir norintiems įsigyti spalvingąjį „iPhone Xr“ bei daugelio jau pamėgtus „iPhone 7“ arba „iPhone 8“ išmaniųjų modelius.

Tai dar ne viskas – išpardavime dalyvauja ir daugiau išmaniųjų modelių. Apie visus juos, taip pat nuolaidų sąlygas, mokesčius ir taisykles daugiau sužinosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose ar paskambinus 117.

Telefonams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis.Akcijos laikas bei įrenginių kiekis – riboti.

 

Kartu su „Tele2 Laisvu internetu“ – planšetės tik nuo 1 Eur

Staigmenų paruošta ir daugiau. Svajojantiems apie naują planšetę ilgai laukti taip pat neverta – šiuo metu jų kainos „Tele2“ salonuose ir internetinėje parduotuvėje prasideda tik nuo 1 Eur!

Rinktis tikrai yra iš ko – viliojantys pasiūlymai paruošti įvairiems „Apple“, „Samsung“ ir „Huawei“ gamintojų planšečių modeliams.

Pasiūlymai galioja planšetinius kompiuterius įsigyjant kartu su „Tele2 Laisvo interneto“ planu su neribotais GB (už 17,90 Eur/mėn.), taip pat modemu (pradinė įmoka – 1 Eur, mėnesinė įmoka – 2 Eur/mėn.) ir sudarant 24 mėn. sutartį.

Planšetėms papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Apie visus pasiūlyme dalyvaujančius planšetinių kompiuterių modelius, nuolaidų sąlygas, mokesčius ir taisykles sužinosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose ar paskambinus 117. Akcijos laikas bei įrenginių kiekis – riboti.

 

 
Reklaminis skydelis