Mes turime 285 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:220
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16421
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92451
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pakviesti prisijungti prie „Tele2“ dabar naudinga – nuolaidos nuo 25 Eur

2020 m. vasario 1 d., šeštadienis, Nr.9 (1924)

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ savo klientams dalija nuolaidas už atvestus naujus narius. Dabar kiekvienam, pakvietusiam draugus ar artimuosius naudotis „Tele2“ paslaugomis, operatorius siūlo 25 Eur nuolaidą paslaugų sąskaitai, o jo draugui dovanoja 100 gigabaitų duomenų.

„Savo klientams ne tik siekiame pasiūlyti geriausius sprendimus bei paslaugas, bet ir parodyti padėką. Ši akcija – mūsų būdas padėkoti už rekomendacijas ir buvimą kartu“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

 

Pakviesti prisijungti prie „Tele2“ – apsimoka

Akcijoje „Rekomenduok draugą“ dalyvauti gali visi „Tele2“ klientai. Jei esate vienas iš jų, apsilankykite svetainėje www.tele2.ltarba savo savitarnoje, registruokitės ir gaukite unikalią nuorodą. Ja dalintis galėsite su neribotu kiekiu savo artimųjų ir bičiulių.

Jei jūsų rekomendacijos nuoroda pasinaudojęs draugas ar šeimos narys taps nauju „Tele2“ klientu, jūs gausite 25 Eur nuolaidą paslaugų sąskaitai. Apie tai būsite informuotas SMS žinute.

Gera žinia ta, kad dėl rekomendacijų sudarius daugiau nei vieną papildomą sutartį – nuolaidos sumuosis. Pavyzdžiui, jei prie „Tele2“ šeimos dėl jūsų rekomendacijos prisijungs du artimieji ar draugai, gausite 50 Eur nuolaidą sąskaitai, jeigu trys – 75 Eur ir t.t.

Tikėtina, kad jūsų artimiausia sąskaita bus mažesnė nei gaunama nuolaida. Tačiau „Tele2“ pasirūpino ir tuo! Nuolaidos likutis niekur nedings, jis tiesiog bus pritaikytas kitai sąskaitai. Ir taip tol, kol bus išnaudota visa jums skirta nuolaidos suma.

Nutraukus sutartį, akcijos nuolaida nebegalios ir nebus nekompensuojama.

 

Dovana naujam „Tele2“ šeimos nariui – 100 GB

Tai dar ne viskas – dovanų gaus ir prie „Tele2“ prisijungęs bičiulis! Žmogus, kuris užpildys jūsų siųstoje nuorodoje esančią informaciją ir taps mūsų klientu, gaus net 100 GB dovanų. Tokio kiekio duomenų operatoriaus klientams vidutiniškai užtenka net 10 mėnesių!*

Dovanojamus gigabaitus Lietuvoje bus galima išnaudoti per 12 mėnesių nuo sutarties pasirašymo datos.

Akcija „Rekomenduok draugą“ galioja visiems, nesinaudojantiems „Tele2“ paslaugomis, taip pat bent pusę metų esantiems aktyviems „Pildyk“ klientams.

Pasiūlymas galioja visoje Lietuvos teritorijoje, jo galiojimo laikas – ribotas.

 

*Remiantis naujausia Lietuvos Respublikos Ryšių reguliavimo tarnybos ataskaita:https://www.rrt.lt/d/elektroniniu-rysiu-ketvirtine-ataskaita-6/

 
Reklaminis skydelis