Mes turime 548 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:7637
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14047
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95796
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionių rajono savivaldybės viešoji biblioteka pasitinka garbingus svečius

2020 m. vasario 8 d., šeštadienis, Nr.11 (1926)

JAV ambasados Vilniuje ir LAKMA - Lietuvos anglų kalbos mokytojų asociacijos Anglų kalbos mokymosi programoje suaugusiems Changing My Life Through English, kuri Švenčionyse vyksta jau antrus metus, suaugusieji mokosi naujos užsienio kalbos. Kursų dalyviai džiaugiasi, kad dėka naujų ar patobulintų anglų kalbos įgūdžių, jie dabar gali lengviau bendrauti su sutiktais užsieniečiais, šeimos nariais, keliauti po pasaulį, klausytis dainų anglų kalba ar žiūrėti filmus.

Smagu, kad ambasados diplomatai randa laiko susitikti su kursų dalyviais. JAV ambasados kultūros atašė Meghan Lucket su Lietuvoje viešėjusia jos šeima apsilankė Švenčionių rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje vykusiame anglų kalbos užsiėmime, susitiko su kursų dalyviais, anglų kalba pasakojo apie save, savo šeimą, šalį, maistą, dalinosi ateities planais. Pasak Meghan, šios grupės spartus tobulėjimas ir atsidavimas jai daro didelį įspūdį.

Džiaugiamės, kad JAV ambasada labai didžiuojasi visais šiais suaugusiais, nuolat juos palaiko ir skatina tobulėti.

Diana Galatiltienė
Anglų kalbos mokytoja ekspertė, JAV ambasados programos Changing My Life Through English lektorė