Mes turime 312 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3577
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13764
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89794
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Namuose užsirakinkite ir neįsileiskite nepažįstamų

2020 m. vasario 22 d., šeštadienis, Nr.15 (1930)

Trečiadienio laikraštyje paskelbus pirmadienį, vasario 17 d., Švenčionėliuose nutikusią istoriją, į redakciją skambino dar keletas gyventojų, ne tik švenčionėliškių, bet ir iš kaimo. Pasirodo, ta tai arba dar viena panaši kompanija taip atakavo ne vienus namus. Ne visiems pasisekė lengvai atsikratyti neprašytų svečių – kai kuriems teko pirkti nereikalingų prekių, kad atsikratytų.

Trumpai priminsime bene ryškiausią istoriją. Pas vieną Švenčionėlių gyventoją, besitvarkantį savo namo kieme, užsuko rusiškai kalbanti moteris ir paprašė vaikui atsigerti vandens. Šeimininkui einant į namus vandens, moteris atkakliai nusekė iš paskos. Užėjusi į vidų, nemaloniai nustebo, pamačiusi šeimininkę. Besikalbant, netikėtai atsidarė durys ir įėjo dar trys moterys su krepšiais ir pradėjo siūlyti įvairius daiktus, pradėjo klausinėti, kur galėtų apsigyventi, kur yra laisvų namų, bandė visaip nukreipti šeimininkų dėmesį, viena iš moterų net atsisėdo ant grindų ir pradėjo vaitoti, kad skauda kojas, kad negali eiti, pradėjo vynioti nuo kojų visokias skepetas, klausinėdama, kur galėtų rasti gydytojus, kad pasigydytų kojas. Namų šeimininkai keliskart pagrasino iškviesti policiją ir šiaip išvarė nekviestus svečius.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis