Mes turime 544 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:8096
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14506
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96255
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pašaminės kaimo bibliotekoje lankytojus džiugino paveikslai

2020 m. kovo 25 d., trečiadienis, Nr.24 (1939)

Prieš kurį laiką užsukusius į Pašaminės kaimo biblioteką džiugino mielų ir šviesių paveikslų paroda. Juose ryškiaspalvės gėlės, romantiški peizažai bei natiurmortai. Visų šių grožybių autorė – pašaminiškė Tatjana Kazadoj.

Pasak Pašaminės bibliotekininkės Loretos Jusienės, Tatjana – nuolatinė renginių tiek bibliotekoje, tiek klube lankytoja, aktyviai dalyvauja čia veikiančiuose kūrybiniuose užsiėmimuose, o jos sukurtos puokštės, kompozicijos, mezginiai, nėriniai, paveikslai ir kitokie darbai visada būna įtraukti į temines parodėles. Įvairių švenčių proga Pašaminės biblioteka pagal tematiką dažnai būna papuošta Tatjanos darbeliais.

Būdama kūrybiška ir grožį mėgstančia asmenybe Tatjana daug dėmesio skiria ir savo namams bei aplinkai. Čia visada vyrauja tvarka ir geras skonis, o išpuoselėti gėlynai nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens džiugina žiedų, spalvų ir formų įvairove.

Gaila, kad dėl šiuo metu paskelbto karantino Pašaminės biblioteka (kaip, beje, ir visos Lietuvos bibliotekos) skaitytojų neaptarnauja, tad ir parodos laikinai negalima pamatyti, bet viruso grėsmei nuslūgus ir gyvenimui vėl stojus į savo vėžes, bibliotekos lankytojai galės pasidžiaugti ir šia paroda, ir kitais anksčiau suplanuotais renginiais.

Irena POŽĖLIENĖ