Mes turime 162 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1085
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11272
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87302
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Padėkos akcija „Ačiū, Lietuva!“

2020 m. birželio 6 d., šeštadienis, Nr.43 (1958)

Visoje Lietuvoje pirmadienį, birželio 1 d., vyko padėkos akcija „Ačiū, Lietuva!“, kai nacionalinių ir valstybinių įstaigų, rajonų ir regionų meno kolektyvai 17 val. valandą viešose erdvėse surengė neilgus koncertus. Tai padėka medikams, pareigūnams, socialiniams darbuotojams, savanoriams, pardavėjams, vaistininkams, verslininkams ir visiems kitiems, padėjusiems apsirūpinti apsaugos priemonėmis bei teikusiems būtiniausias paslaugas koronaviruso metu. 

Muzikos garsais buvo sakoma „Ačiū“ ir visiems Lietuvos žmonėms už sėkmingai įveiktą pirmąją COVID-19 bangą ir išreikšta viltis, kad susitelkimas bus išlaikytas. O tai padės įveikti, jeigu ateityje ištiktų kiti iššūkiai ar atsiristų dar viena koronaviruso banga.

Kartu su visa Lietuva į šią padėkos akciją darniai įsiliejo ir Švenčionėlių kultūros centro kolektyvas. Renginį vedė Vida Vilutienė, dainavo Švenčionėlių miesto kultūros centro Sarių skyriaus vedėja vokalistė Aldona Miloševskaja, viešnia iš Ignalinos vokalistė Milda Dikmonienė. Gitara pritarė Michailas Prokofjevas, perkusija – Raimondas Žievys.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis