Mes turime 253 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3606
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22150
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:69476
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Žadėto metus laukiame...

2020 m. birželio 17 d., trečiadienis, Nr.46 (1961)

Žinia apie šabakštynus ir gyvatynus Švenčionėlių naujosiose kapinėse (oficialiai – Mėžionėlių) pasklido plačiai ne tik miestelyje, bet ir už rajono ribų – daug švenčionėliškių išvažiavę. Žmonės sukrėsti ir pasipiktinę. Tik Švenčionėlių seniūnas – nė krust... Šabakštynai kapinėse riogso nepaliesti.

Lankau artimųjų kapus ne tik šiose kapinėse, bet ir senosiose Švenčionėlių kapinėse. Kas nematėte, nepatikėsite – jos daug tvarkingesnės, žolė nupjauta. Vis dėlto labai daug priklauso ir nuo kapinių prižiūrėtojo. Čia yra kita bėda – paminklams pavojų kelia pavojingai kabančios didelės išdžiūvusios medžių šakos, net pusiau išvirtę ir pakibę virš paminklų medžiai. Čia jau be seniūno pagalbos niekaip neišsiversi. Kreipėmės į poną Razmį lygiai prieš metus. Tikėjomės, kad jaunas, rūpestingas bus. Pažadėjo. Praėjo metai, o mes vis dar laukiame.  Kodėl toks valdininkų aplaidumas nebaudžiamas?

Švenčionėlių miesto gyventoja Vilija