Mes turime 170 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1687
mod_vvisit_counterŠią savaitę:5080
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:52406
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Norite pasaulį matyti aiškiau? Užsukite į optiką – glasses on

2020 m. birželio 27 d., šeštadienis, Nr.48 (1963)

Kai metas susirasti naujus ir patinkančius akinių rėmelius, greičiausiai susidursite su šia problema – reikės išsirinkti jums tinkamiausią optiką. Ar geriausia optika būtų tokia, kurioje jums atliktų akių patikrą, kurioje galėtumėte pasikonsultuoti įvairiais su akių sveikata susijusiais klausimais ir kurioje galėtumėte išsirinkti tokius rėmelius, kurie tarnaus ilgai ir kurių išvaizdą tiesiog įsimylėsite? Viena iš optikų, kurioje galite visą tai rasti, yraglasses on optika ir šiame tekste susipažinsite su dar daugiau jos privalumų.

 

Ar reikia naujų akinių nuo saulės prasidėjus naujam vasaros sezonui?

 

Atėjus saulėtiems metų laikams pradedame ieškotis prieš metus mums tarnavusių akinių nuo saulės. Jei jie vis dar sveiki ir mums patinkantys – puiku! Bet tenka susidurti ir su tokia situacija, kad reikia įsigyti naują ir gerai nuo UV spindulių apsaugančią akinių porą. Tokiu atvejuglasses on siūlo savo didžiulę originalių ir puikios kokybės akinių nuo saulės kolekciją. Labiausiai patinkančius akinius galite išsirinkti ir atsiimti jų parduotuvėje Vilniuje, o jeigu galimybės atvykti neturite, atsiųs jums išsvajotuosius akinius kurjeriu.

 

Ilgai tarnaujantys korekciniai akiniai

Jeigu jūsų akims reikia pagalbos aiškiai matyti,glasses on pagamins reikalingo stiprumo lęšius ir patalpins juos į išsirinktus rėmelius. Kartu su naujuoju pirkiniu gausite ir originalų dėklą, tinkantį jūsų akiniams. O jeigu pastebėsite kažkokią problemą, nesijaudinkite, nes kiekvieniems akiniams suteikiama 6 mėnesių garantija gamykliniam brokui ir taip pat – viso gyvenimo priežiūros garantija, nes glasses on nori, jog savo pirkiniu džiaugtumėtės kuo ilgiau. Kaip ir įsigyjant akinius nuo saulės, korekcinius akinius galite išsirinkti fizinėje arba internetinėje parduotuvėje - visus rėmelius rasite abiejose vietose.

 

Ką reikia žinoti prieš atvykstant į akių patikrą

Visgi prieš išsirenkant korekcinius akinius, būtina atlikti akių patikrą, kurią galite atlikti atvykę į fizinę glasses on parduotuvę. Net jei ir neseniai atlikote akių patikrą, geriau sužinoti kuo naujesnius rezultatus, kad naujieji akinių lęšiai jums tikrai tiktų. Taip pat prieš atvykstant į patikrą svarbu stebėti savo regą ir fiksuoti net mažus pakitimus bei atsinešti vaistus, kuriuos vartojate savo akių sveikatai. Optometrijos specialistams reikia visos šios informacijos, nes taip bus galima pažinti jūsų akis ir parinkti joms tinkamiausius akinių lęšius. O jeigu jau nešiojate akinius, atsineškite juos į optiką, kad būtų galima patikrinti, ar toks lęšių stiprumas vis dar jums tinka ir kiek jis pasikeitė.

Užėję į glasses on optiką ar tiesiog užsukę į jų internetinę parduotuvę, rasite įvairiausių stiliaus rėmelių, išskirtinių prekės ženklų ir į visus jūsų klausimus atsakantį personalą. Nesvarbu, ar norite tik pasitikrinti akis, ar esate pasiruošę pakeisti savo įvaizdį su naujais akiniais. Juk pasaulis atrodo geriau, kai jį matome aiškiai.