Mes turime 374 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1986
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18187
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94217
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Atsikratykite nepageidaujamų plaukelių be jokio skausmo

2020 m. liepos 1 d., trečiadienis, Nr.49 (1964)

Šylantis oras ir gaivaus vandens sklidini telkiniai vilioja visus pasimėgauti vasaros teikiamais malonumais. Tačiau nepageidaujamų plaukelių šalinimas gali ne juokais sudrumsti džiugias atostogų akimirkas. Juk jokio malonumo nekelia po skutimosi įaugę plaukeliai ar vaško procedūrų metu kenčiamas skausmas. Menkas malonumas, tiesa? Tačiau yra saugus ir efektyvus būdas, kurio dėka nepageidaujamų plaukelių atsikratysite visiems laikams.

 

Lazerio procedūros efektyviam plaukelių šalinimui

“Sapiegos klinikoje” plaukų šalinimo procedūros atliekamos aleksandrito lazeriais GentleLase Pro ir GentleMax Pro, kurie garantuoja saugią ir neskausmingą epiliaciją. Lazerių technologija ir lengvai reguliuojamas veikimo greitis, leidžia specialistui nustatyti reikiamą galingumą, atsižvelgiant į kliento odos tipą, jautrumą bei plauko storį ir spalvą. Lazerio bangos tiesiogiai nukreipiamos į plauko folikulą, kad negrįžtamai jį sunaikintų ir sustabdytų augimą.

„Sapiegos klinikos“ klientai teigia, kad lazerinė epiliacija nėra skausminga. Lazeriuose integruota moderni dinaminė šaldymo sistema (DCD), todėl prieš kiekvieną impulsą oda padengiama vėsinančia freono dulksna, užtikrinančia, kad procedūra būtų ne tik efektyvi, bet ir neskausminga. Tad procedūros metu dažniausiai juntamas šaltis bei nežymus dilgčiojimas, tačiau tai tikrai nėra skausmas.

 

Kiek trunka procedūra?

Viskas priklauso nuo srities, kurioje šalinami plaukeliai. Šalinant nepageidaujamus plaukus nuo smulkių sričių, tokių kaip viršutinė lūpa, gydymas gali užtrukti vos kelias minutes, tačiau šalinant plaukelius nuo bikinio zonos tikėtina 15 – 20 min. trukmė.


Kiek lazerinių procedūrų reikia, kad ilgam atsisveikintumėte su nepageidaujamais kūno plaukeliais?

Ilgai išliekančiam efektui užtikrinti paprastai pakanka 4 - 8 procedūrų, kurias rekomenduojama atlikti kas 4 – 6 savaites (pertraukas daryti svarbu, kadangi plaukas turi savo augimo fazes, o melaninas, kurį veikia lazerio spinduliai, randamas tik ankstyvoje plauko augimo anageno fazėje). 

 

Ar plaukelių šalinimo lazeriu procedūrai būtina pasiruošti?

Siekiant geriausių rezultatų bei norint sumažinti komplikacijų riziką, lazerinei procedūrai būtina tinkamai pasiruošti:

  • bent 4 savaites iki numatytos procedūros plaukelių nerekomenduojama rauti pincetu, vašku, epiliatoriumi;
  • gydomas plotas gali būti tik skutamas;
  • 1-2 dienas prieš procedūrą epiliuojamą plotą reikia nusiskusti, taip procedūra bus atliekama greičiau ir neskausmingai;
  • 4 savaites prieš ir pačiu gydymo laikotarpiu negalima naudoti savaiminio įdegio priemonių ar būti tiesioginiuose saulės spinduliuose; jei to niekaip nepavyksta išvengti, naudokite apsauginius kremus, garantuojančius stiprią apsaugą nuo saulės;
  • prieš ir po kiekvienos procedūros negalima degintis soliariumuose;
  • kelias dienas iki procedūros bei po jos venkite anksčiau nebandytų kūno kosmetikos priemonių, depiliuojamo ploto netepkite kremais, losjonais, kvepalais ir panašiomis priemonėmis;
  • būtina informuoti lazerinę procedūrą atliekantį specialistą apie vartojamus vaistus, ypač hormoninius ar antibiotikus.

 

Kodėl verta rinktis lazerinę epiliaciją „Sapiegos klinikoje“?

  • procedūros atliekamos lyderiaujančiais pasaulyje aleksandrito lazeriais GentleLase Pro ir GentleMax Pro;
  • procedūras pagal aukščiausius medicinos standartus atlieka sertifikuoti gydytojai ir medicinos specialistai;
  • procedūros neskausmingos ir greitai atliekamos, o rezultatu džiaugsitės ilgą laiką;
  • nebereikės skirti papildomo laiko įprastoms procedūroms – epiliacijai, skutimuisi, pešiojimui;
  • nebevargins įaugantys plaukeliai, bėrimai bei kiti sudirgimai;
  • oda taps švelni ir lygi.

Kitaip tariant, plaukų šalinimas lazeriu – tai saugus, greitas ir efektyvus būdas išsivaduoti nuo nepageidaujamų kūno plaukelių.