Mes turime 480 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2771
mod_vvisit_counterŠią savaitę:9181
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90930
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Įteikti medaliai medikams

2020 m. liepos 11 d., šeštadienis, Nr.51 (1966)

Liepos 8 d.  Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose Rytų Lietuvos regiono medikams įteikti apdovanojimai „Už reikšmingą indėlį Lietuvos žmonių sveikatai“. Šie specialiai sukurti medaliai įteikti Santaros klinikų ir Santaros klinikų koordinuojamų ligoninių medikams, karščiavimo klinikų, laboratorijų, mobilių punktų darbuotojams už sudėtingą darbą suvaldant koronaviruso (COVID-19) plitimą. Apdovanojimai kitų regionų medikams bus teikiami kitą savaitę, o likusius apdovanojimus planuojama įteikti liepos pabaigoje.

Anot ministro A. Verygos, sveikatos priežiūros sistemos darbuotojams turime dėkoti ne tik už tiesioginį darbą su pacientais, bet ir už tai, kad prisidėjo idėjomis ir pasiūlymais, inicijavo naujoves, kurių buvo galybė ir kurios padėjo Lietuvai sustabdyti viruso plitimą.

Medaliai „Už reikšmingą indėlį Lietuvos žmonių sveikatai“ įteikti ir Švenčionių rajono pirminės sveikatos priežiūros centro šeimos gydytojai Audrai Daktariūnaitei, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Vilniaus departamento Švenčionių skyriaus vedėjai Jolantai Savickienei, Švenčionių rajono ligoninės vidaus ligų gydytojai Aldonai Jazgevičienei.

Mūsų inf.