Mes turime 268 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2508
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21052
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68378
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Oro kondicionierių poveikis žmogaus sveikatai

2020 m. liepos 22 d., trečiadienis, Nr.54 (1969)

Jeigu  norite gyventi patogiai – tokiu atveju turite įsigyti reikalingą įrangą, kuri gali užtikrinti, kad gyvenimas toks ir bus. Pavyzdžiui, tinkamam mikroklimatui ir tuo pačiu norimam oro šviežumui reikalingi kondicionieriai, kurie pasirūpina, kad net labai kaitriomis dienomis pavyktų jaustis puikiai.


Ypač vertinami Mitsubishi kondicionieriai, kurie ne tik ilgus metus tarnauja, tačiau ir kainos prasme priimtini daugeliui. Kadangi juos įsigyti galima išsimokėtinai – tai dar vienas svarbus privalumas, kuris paskatina juos pirkti.

Iki šiol gana gajus mitas, kad oro kondicionieriai dažnai sukelia peršalimo ligas, tačiau tai tikrai nėra tiesa. Paprasčiausiai reikalingas tinkamos temperatūros nustatymas ir blogiausia, kai žmonės labai leidžia šaltį neįvertinami to, kad bet kuriuo atveju žmogaus kūnui tai yra blogai.

Taip pat reikia suprasti, kad kondicionieriai yra skirti ne tik oro vėsinimui, tačiau pat ir vėdinimui, tad tokiu atveju oras namuose tampa kur kas švaresnis. Žinoma, tai padeda išvengti alergijų bei įvairių virusinių ligų, kurias sukelia mums visiškai nematomi mikroorganizmai. Svarbiausia, kad cirkuliuodamas oras taip pat panaikina ir dulkes, kurios dažnai laikomos alergijos priežastimi. Naudos – daug, tad tai įranga, kuri tikrai ne tik vėsina.

Kadangi oras cirkuliuoja – jame būna reikalingas kiekis drėgmės, o tiems, kuriems teko susidurti su labai sausu arba su labai drėgnu oru žino, kaip stipriai tai veikia žmogaus organizmą ir kaip yra svarbu, kad namuose oras būtų reikalingo drėgnumo. Tam dažniausiai perkami specialūs aparatai, tačiau kam, kai galima paprasčiausiai įsigyti kondicionavimo sistemas, kurios atlieka net kelias funkcijas.

Gyvendamas švaresniuose namuose žmogus tikrai kur kas geriau jausis, tad labai svarbu, kad būtų kuo daugiau dėmesio skiriama orui, kuris gana dažnai lieka antraeilis aspektas. O blogai, kadangi oras mums yra gyvybiškai svarbus ir kaip jis yra prastos kokybės – kenčia ne tik žmogaus savijauta, tačiau ir išvaizda.

Ieškodami Jums labiausiai tinkamo kuo daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms ir tuo pačiu tarkitės su specialistais, kurie įvertinę Jūsų poreikius bei Jūsų būstą – padės rasti ir labiausiai tinkamas sistemas.