Mes turime 397 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3489
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19690
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95720
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2020 m. liepos 22 d., trečiadienis, Nr.54 (1969)

Nuo 2020-07-01 iki 2020-07-15 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti 246 informaciniai pranešimai, pradėta 18 ikiteisminių tyrimų, surašyti 77 administracinio nusižengimo protokolai. Rajono teritorijoje fiksuoti 124 greičio viršijimo atvejai.

 

Apvogtas namas

Liepos 5 d. 13.35 val. gautas pranešimas, kad Sodų g., Švenčionėlių mieste, nakties metu, išėmus namo verandos langus su rėmais, patekta į namo vidų, iš kur pavogti pinigai ir mobilaus ryšio telefonas. Nuostolis 1140 eurų. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Bandė atsiskaityti netikrais eurais

Liepos 7 d. 16.27 val. gautas pranešimas, kad PC „Iki“, esančiame Arnionių g., Pabradės mieste, apsaugos darbuotojas sulaikė asmenį, kuris bandė atsiskaityti padirbta 50 eurų nominalo kupiūra. Piliečiui, gimusiam 1966 metais, surašytas administracinio nusižengimo protokolas, kuris užtraukia baudą nuo devyniasdešimt iki keturių šimtų eurų.

 

Triukšmadarį nubaudė

Liepos 7 d. 22.16 val. gautas pranešimas, kad Vilniaus g., Pabradės mieste, bute triukšmas, garsiai groja muzika. Skundėsi kaimynai. Triukšmą keliančiam kaimynui, gimusiam 1983 metais, surašytas administracinio nusižengimo protokolas, kuris užtraukia baudą nuo aštuoniasdešimt iki trijų šimtų eurų.

 

Apvogta „Maxima“

Liepos 8 d. 13.31 val. gautas pareiškimas, kad iš PC „Maxima“, esančio Vilniaus g., Pabradės mieste, pavogtos prekės, kurių bendra vertė 29,34 euro. Pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena.

 

Konfliktavo neblaivus sugyventinis

Liepos 9 d. 08.14 val. gautas pranešimas, kad Maleikėnų k., Pabradės sen., pranešėjos sugyventinis, gimęs 1972 metais, konfliktuoja, vartoja necenzūrinius žodžius nepilnametės dukters akivaizdoje. Dėl neteisėto trukdymo vaikui naudotis savo teisėmis ir laisvėmis pažeidėjui surašytas administracinio nusižengimo protokolas, kuris užtraukia įspėjimą arba baudą nuo dvidešimt iki penkiasdešimt eurų. Šis pažeidimas, padarytas pakartotinai, užtraukia baudą nuo šešiasdešimt iki vieno šimto eurų.

 

Vairavo neblaivūs

Liepos 10 d. apie 22.47 val. Kasčiukų k., Strūnaičio sen., sustabdytas automobilis BMW, kurio vairuotojai, gimusiai 1977 metais, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1.92 promilės). Automobilis uždarytas į saugojimo aikštelę, vairuotoja į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 12 d., 20.49 val. Zalavo k., sustabdytas automobilis Mitsubishi Grandis, kurio vairuotojui, gimusiam 1973 metais, nustatytas 0,98 prom. girtumas. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas, kuris užtraukia baudą nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų.

Liepos 13 d. 14.33 val. Malūno g., Pabradės m. sustabdytas patikrinimui automobilis, kurio vairuotojui, gimusiam 1971 metais, nustatytas 1,37 prom. girtumas. Vairuotojas nušalintas nuo vairavimo, jam sustabdyta teisė vairuoti transporto priemones ir surašytas administracinio nusižengimo protokolas, kuris užtraukia baudą nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų.

 

Apvogė ūkinį pastatą

Liepos 13 d. gautas pareiškimas, kad Pirktinės 2 k., Cirkliškio sen., nulaužus spyną, iš ūkinio pastato pavogti daiktai: du pjūklai, įrankiai. Žala 2050 eurų. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Rastas sužalotas peiliu vyras

Liepos 13 d. 23.38 val. gautas pranešimas, pranešė GMP brigada, kad Pakalnės g., Statkuškės k., Švenčionėlių sen., rado vyrą, kuris buvo sužalotas peiliu. Vyras yra vežamas į priėmimo skyrių. Jis atsisako suteikti bet kokią informaciją apie įvykį. Nustatyta, kad sužalotas vyras, gimęs 1977 metais, registruotas Trūdų k., Švenčionėlių sen. Vyras dėl durtinės žaizdos pilve skubos tvarka operuotas. Dėl sveikatos sutrikdymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Sumušė iš matymo pažįstamas

Liepos10 d. apie 23.30 val. kreipėsi moteris, gimusi 1983 metais, kuri paaiškino, kad Mokyklos g., Švenčionėlių m., prie 18-to namo ją pastūmė iš matymo pažįstamas vyras. Jai griūnant, iš kišenės iškrito mobilus telefonas, kurį minėtas vyras kelis kartus kojomis traiškė ir rankos delnu trenkė jai į kairės pusės veido sritį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Sumušė kaimynas

Liepos 1 d.10.20 val. kreipėsi vyras, gimęs 1947 metais, kuris pranešė, kad Ežero g., Bačkininkų k., jį sumušė kaimynas, gimęs 1964 metais – du kartus kumščiu trenkė į galvą ir vieną kartą į krūtinę, taip sukeldamas nukentėjusiam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Smurtavo neblaivūs artimieji

Liepos 3 d. apie 17.23 val. Arnionių g., Pabradės mieste, vyras, gimęs 1966 metais, būdamas neblaivus (nustatytas 3,12 prom. girtumas), sudavė žarstekliu į galvą kartu gyvenančiai neįregistravus santuokos moteriai, gimusiai 1962 metais, kuri taip pat buvo neblaivi (nustatytas 3,12 prom. girtumas). Medikai moteriai pagalbą suteikė vietoje. Vyras uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 7 d. apie 21.30 val. gautas pranešimas iš Kalno g., Švenčionėlių miesto gyventojos, apie tai, kad konflikto metu jos buvęs vyras, gimęs 1989 metais, sumušė jos draugą, gimusį 1986 metais. Dėl fizinio skausmo sukėlimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 9 d. apie 21.45 val. Lazdinių k., vyras, gimęs 1982 metais, namų prieangyje suėmęs už sprando savo sutuoktinę, gimusią 1978 metais, galvą trenkė į stalo kampą, taip sukeldamas nukentėjusiai fizinį skausmą. Dėl smurto artimoje aplinkoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos11 d. apie 10.00 val. gautas pranešimas, kad namuose, adresu Ežero g., Ožkinių k., Kaltanėnų sen., virtuvėje, konflikto metu neblaivus sūnus, gimęs 1980 metais, triukšmauja, grasina tėvui, sugriebė motiną, gimusią 1958 metais, už kaklo ir pradėjo smaugti, dėl ko pastaroji patyrė fizinį skausmą. Smurtautojas uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos11 d. apie 21.00 val. gautas pranešimas, kad Mokyklos g., Kaltanėnų mstl., vyras, gimęs 1971 metais, būdamas neblaivus, nustatytas 2,04 prom. girtumas, sumušė kartu gyvenantį brolį, gimusį 1971 metais, kuriam nustatytas 0,47 prom. girtumas. Konflikto metu mediniu pagaliu kelis kartus sudavė į įvairias kūno vietas, smaugė rankomis paėmęs už kaklo, tokiu būdu sukėlė nukentėjusiam fizinį skausmą. Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 14 d. apie 21.24 val. gautas pranešimas, kad Vilniaus g., Pabradės m. neblaivus vyras, gimęs 1976 metais, užsipuolė nepilnametę dukrą – pradėjo triukšmauti, keiktis necenzūriniais žodžiais bei grasino, jei dukra nepasakys, kur mama, nužudys ir ją, ir mamą, nutvėręs už kaklo, ėmė smaugti, tampyti už plaukų, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Visa tai vyko kitos nepilnametės dukters akivaizdoje. Dėl smurto artimoje aplinkoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis