Mes turime 292 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1126
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26256
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73582
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Ypatingi vakarienės ritualai su „Šefo receptais“

2020 m. liepos 29 d., trečiadienis, Nr.56 (1971)

Vakarienė – tai tas ypatingas metas, kai po dienos darbų susirinkusi visa šeima gali atsipūsti ir skaniai pavalgyti. Būtent šiuo metu turite progą susitikti su namiškiais ir susėdę kartu prie bendro stalo dalintis dienos įspūdžiais. Bendra vakarienė gali tapti net tikru ritualu –  susirinkti visiems kartu, išsirinkti skanų receptą, drauge pasigaminti maistą ir gardžiai pavalgyti.


Idėjos jūsų vakarienei

„Šefo receptai“ jūsų vakarienei siūlo pačias įvairiausias idėjas – tiek kiekvienai dienai, tiek savaitgalio, tiek šventinei. Juk kartais vakare norisi užkrimsti kažko itin lengvo, ypač jei valgoma labai vėlai. O kartais nutinka taip, kad per darbų gausą nelieka laiko papietauti ir namuose šeimos nariai susirenka alkani kaip vilkai, reikalaudami sukirsti patį rimčiausią patiekalą.

Kartais vakarienei paruošti lieka tik pusvalandis, tad tikėtina, jog per tokį trumpą laiką įdarytos lydekos ar cepelinų nepavyks paruošti. O kitomis dienomis galima pasilepinti ilgesniu vakaru ir pagaminti kažką sudėtingesnio ir įmantresnio. Interneto svetainėje „Šefo receptai“ rasite idėjų vakarienei, tinkančių tiek vienai, tiek kitai situacijai. Čia rasite ir greitai pagaminamų patiekalų, kuriuos ruošdami užtruksite vos 30 minučių - tai įvairiausios lengvos ir gaivios salotos ar gardžios ir sočios košės. O ilgesniam vakarui galite rinktis ir vieną, dvi ar net penkias valandas gaminamų patiekalų receptus – troškinio, picos ar įdarytos vištos.

Šventinei ar savaitgalio vakarienei reikalingos ypatingos idėjos. Žinome, kad dažnas jūsų turite savo firminius patiekalus, kuriais per šventes džiuginate artimuosius ir draugus. Tačiau būna ir tokių dienų, kai norisi kažko naujo ir ypatingo, neragauto ir stebuklingo, kas nustebintų ir pradžiugintų švenčių proga. „Šefo receptai“ siūlo ir neįprastų, originalių bei dar nematytų vakarienės receptų idėjų. O atėjus geriems orams ir esant galimybei valgyti lauke – prie ežerų, upių, sodybose, pievelėje prie namų – pasiūlysime įvairiausių grilyje ar lauko krosnyje kepamų patiekalų.

 

Receptai ir pradedančiajam ir pažengusiam virėjui

Net jei virtuvėje esate tik naujokai, „Šefo receptuose“ rasite ir jums skirtų patiekalų, kurie nėra sudėtingi, greitai ir lengvai pagaminami, o skoniu nenusileidžia net tikrų meistrų paruoštiems šedevrams. Jeigu esate tikras asas ir virtuvėje sukiojatės jau ne vienerius metus, „Šefo receptai“ ir jums turi ką pasiūlyti. Su „Šefo receptais“ jūsų nebeerzins namiškių klausimas – „O kas vakarienei?“, nes idėjų turėsite apsčiai. Įtraukite namiškius į maisto gaminimo procesą ir pagamintas patiekalas bus dar skanesnis, o vakarienė džiugi.

Kviečiame apsižvalgyti po „Šefo receptai“ interneto svetainę, nes čia niekuomet nepritrūksta idėjų ne tik vakarienei, bet ir kitoms progoms – receptai nuolat atnaujinami. Tad kol ateis eilė išbandyti paskutinį, mes rezervą papildysime naujais.

Šefo receptuose“ rasite ir įvairiausių konkursų, nugalėtojus džiuginančių smagiais ir vertingais prizais. Tad išgirdę klausimą – „Kas vakarienei?“ – neskubėkite suirzti, geriau užsukite į „Šefo receptai“ interneto svetainę.