Mes turime 556 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:7742
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14152
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95901
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Užfiksuotas naujas Lietuvos rekordas – didžiausia skulptūra ant vandens!

2020 m. rugpjūčio 8 d., šeštadienis, Nr.59 (1974)

Drakonų valčių varžybos ir kitos linksmybės Palūšėje!

Pirmąjį rugpjūčio savaitgalį Palūšėje šurmulio netrūko – miškais žygiavo šimtai žygeivių, o Lūšių ežere varžėsi regatos dalyviai. Žiūrovai su nekantrumu laukė tradicinės Linksmosios regatos. Vienas šių metų linksmosios regatos dalyvis parengė ir netikėtą staigmeną - jo sukurta plaukimo priemonė tapo VšĮ „Agentūros Factum“ užfiksuoto Lietuvos rekordo savininke – didžiausia skulptūra ant vandens. Paulius Čiūdaras, dirbtuvių „Krapštukas“ įkūrėjas, įamžino unikalią, bet, deja, jau tik prisiminimu tapusią Meironių kaimo karvių per ežerą plukdymo tradiciją. Jo sukurta daugiau kaip 2 metrų aukščio karvutė „Meirona“, šiuolaikiškai pasipuošusi džinsais.

Norintys pamatyti šią karvutę kviečiami rugpjūčio 8 d. į Palūšę, kur ir vėl netrūks daug smagaus veiksmo ant vandens. Tapkite šių renginių dalimi!

12 val. pakvaišusios savadarbių ir modernizuotų plaukimo objektų varžybos „Parodyk ką plauki! Palūšė2020“.Bus daug veiksmo, juoko ir purslų!

15 val. Drakonų valčių varžybos. Kviečiame suburti komandą, registruotis ir dalyvauti smagioje vasariškoje atrakcijoje.

Na, o dienos kulminacija – Vido Bareikio koncertas ant vandens Palūšės valtinėje bare, kur jis žada ištaškyti ežerą.

Lina KOVALEVSKIENĖ