Mes turime 303 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5079
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15266
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91296
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Laisvalaikio batų pasirinkimas pagal figūros tipą

2020 m. spalio 7 d., trečiadienis, Nr.75 (1990)

Tai, kad pagal figūros tipą yra pasirenkami drabužiai – žino visi. Tačiau ar teko kada nors pagalvoti, kad lygiai taip pat galima rinktis ir avalynę? Daugelis moterų apie tai nepagalvoja, tačiau įvertinus tam tikras smulkmenas – tinkamų batų pasirinkimas bus kur kas tikslesnis.

Laisvalaikio batai Miesto Mada parduotuvėje yra labai įvairūs, tad pateiksime kelis patarimus, kurie, tikimės, padės rasti batus, kurie atitinka Jūsų figūrą. O tai – padeda ne tik gražiai atrodyti, tačiau ir komfortabiliai judėti.

Žema ir liekna moteris

 

Dažniausiai žemos ir lieknos moterys gali džiaugtis, kad jų pėda taip pat yra maža, papildomai ir siaura. Taigi, rasti tokiai kojai labiausiai tinkamus laisvalaikio batelius nebus sunku. Joms labai tinka batukai, kurie yra kiek aukščiau kulkšnių. Tai ypač puikus pasirinkimas moterims, kurios nori atrodyti sportiškai.

Taip pat siūlome rinktis sportbatukus, kurių nosytė yra apvali.

 

Žemos apvalesnių formų moterys

Žemoms merginoms, kurios yra apvalesnių formų – labiausiai siūlome batukus, kurie yra su pakulne. Tokiu atveju pavyks vizualiai atrodyti aukštesnei, o pačios kojos atrodys ilgesnės. Net ir sportiniai bateliai, kurie skirti laisvalaikiui, gali būti su aukštesniu kulniuku. Žinoma, prioritetas visada turėtų būti patogumas, tad rinkitės batukus, kuriuos avėdama gerai jausitės. Jeigu Jūsų koja plati – geriausiai tinka sportiniai bateliai, kurie yra stačiakampio formos.

 

Aukštos ir lieknos moterys

Aukštos ir lieknos moterys gali džiaugtis, kad joms tinka beveik bet kokie laisvalaikio batai. Tad telieka pasirinkti tuos, kurie yra reikalingo dydžio. Tik tokiu atveju judėjimas bus patogus. Dažniausiai aukštos merginos nebenori, kad ūgis būtų dar didesnis, tad renkasi laisvalaikio batukus, kurie yra su maža pakulne. Tačiau bent jau minimali – turi būti, kadangi visiškai lygiapadžiai batai nėra naudingi pėdai.

 

Aukštos moterys su apvalumais

Galiausiai, moterys, kurios yra aukštos, tačiau turi apvalumus – turėtų rinktis tokius laisvalaikio batus, kurie yra platesni. Taip jau yra, kad tokių moterų koja dažniausiai platesnė nei standartinė. Jeigu norite vizualiai atrodyti kiek žemesnė – rinkitės batus, kurie turi aukštesnius aulinukus.

 

 
Reklaminis skydelis