Mes turime 301 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:115
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16316
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92346
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Populiariausi - generatoriai

2012 m. birželio 9 d.,šeštadienis Nr.44 (1187)

Prieš porą metų pasitikdama veiklos 10-metį UAB „Velga Vilnius“ surinko jubiliejinį 2500-ąjį serijos EG generatorių. Per dešimtmetį bendrovėje pagamintas ne vienas tūkstantis suvirinimo aparatų, kilnojamųjų elektros stočių ir kitos produkcijos, bet generatoriai yra populiariausias gaminys. Šiomis dienomis įmonė pažymėjo dar vieną jai svarbų įvykį – įmonės atstovas Vidmantas Martinkėnas informavo, kad pagamintas ir parduotas 3333 generatorius EG-202.

Didelė dalis įmonės pagamintų generatorių dirba technologiniuose įrengimuose, aptarnaujančiuose dujotiekių ir naftotiekių vamzdynų statybas ir dujų bei naftos gavybos versloves. Kita dalis generatorių dirba kilnojamose arba avarinėse elektros stotyse. Generalinis direktorius Juzefas Fedorovičius sakė, kad gaminama produkcija įvairi, jos kaina - taip pat: nuo kelių šimtų iki automobilio vertės. Bet visa ji teikia energiją, tarsi mažytės elektrinės.

Pradžioje UAB „Velga Vilnius“ teko konkuruoti rinkoje su kinais, bet pirkėjai netrukus įsitikino, kad lietuviški gaminiai kokybiškesni, nors ir brangesni. Tolimiausias taškas, kurį pasiekė bendrovės gaminami įrenginiai – Komsomolskas prie Amūro.

Kokybei įmonė skiria labai didelį dėmesį. Bendrovės kokybės valdymo sistema sertifikuota pagal tarptautinį ISO 9001-2001standartą.

„Švenčionių krašto“ inf.
 

 
Reklaminis skydelis