Mes turime 174 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1690
mod_vvisit_counterŠią savaitę:4413
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:56701
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Medicina

2020 m. lapkričio 11 d., trečiadienis, Nr.84(1999)

Įstatė žmogui širdies stimuliatorių. Žmogus jau biorobotas. Kaimynė įjungė mikrobangę – mobiliaku negali paskambinti, žmona pradeda spaudyti televizoriaus pultelį – baisu, kad stimuliatorius nepersiprogramuotų, nes kitas kaimynas pasakojo, kaip buvo jo pažįstamam senukui, kuriam buvo įstatytas stimuliatorius.

Atvažiavo anūkas, žiūri ir žiūri televizorių. Tai tas senukas vis anūkėliui primena, kad tas per daug žiūri televizorių. O anūkėlis, neiškentęs atsuko pultelį į senuką ir sako:

- Dabar tu nutilsi, aš tave išjungiu, - ir paspaudė kažkokį mygtuką pultelyje. Žiūri tik senelio akys kažkaip sužvairavo ir senelis klapt ir išsitiesė. Bėga anūkėlis pas savo mamytę:

- Mamyt, mamyt, žiūrėk aš netyčia senelį išjungiau, ką reikia paspausti, kad įsijungtų, tu gi viską žinai.

Čia tikras atsitikimas. Medikai nustatė, kad stimuliatorius buvo išjungtas. Bet kodėl suveikė pultelis, kuris veikia IR spindulių principu, o stimuliatorius programuojamas radijo bangomis – niekas taip ir nesuprato. Gal tai tik sutapimas, bet baisus.

Zidorius KIMSĖNAS

 

 
Reklaminis skydelis