Mes turime 187 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1505
mod_vvisit_counterŠią savaitę:4228
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:56516
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Laidų įrašymas - geriausia, ką galėjo sugalvoti TV kūrėjai

2012 m. birželio 16 d.,šeštadienis Nr.46 (1189)

Šilutėje gyvenanti Svaja Petrietienė internetu atkeliaujančią interaktyviąją televiziją žiūri nuo rudens: „Galimybė be jokios įrangos ir mokesčių įsirašyti, o vėliau norimu laiku peržiūrėti televizijos laidas man yra pati naudingiausia išmaniosios televizijos funkcija. Negaliu ja atsidžiaugti. Pavyzdžiui, jeigu žinau, kad darbe užtruksiu ilgėliau ir negalėsiu pasižiūrėti mėgstamo serialo, paspaudžiu mygtuką „Įrašyti“ ir galiu būti rami – peržiūrėsiu grįžusi į namus.“

Svaja su šeimyna televiziją „Interaktyvioji GALA“ žiūri net per tris namuose esančius televizorius. Šilutiškė sako, kad anksčiau turėjo kabelinę televiziją, bet paslaugos teikėjas dažnai keisdavo kanalų paketus, buvo trukdžių.

„Televizija „Interaktyvioji GALA“ į namus atkeliauja šviesolaidiniu internetu, todėl paslaugos kokybė yra puiki. Aš dažnai užsuku ir į „Videonuomoje“ esantį televizijos programų archyvą, kur randu populiariausias lietuviškų kanalų laidas, koncertus, serialus. Taip pat mėgstu įsijungti rusiškus kanalus, vyras – sporto programas. Vienu žodžiu, televiziją „Interaktyvioji GALA“ vertiname tik teigiamai“, – sako šilutiškė ir priduria, kad namuose naudojasi dar viena TEO paslauga – greituoju internetu ZEBRA. Pasak Svajos, šviesolaidžiu teikiamas internetas yra nepalyginamai greitesnis.

 

Televizija – žiūrovų paslaugoms

Pasak Gintaro Lunecko, televiziją „Interaktyvioji GALA“ teikiančios bendrovės TEO Švenčionių – Širvintų klientų aptarnavimo skyriaus inžinieriaus, interaktyvioji televizija iš kitų skiriasi neišsemiamomis technologijų galimybėmis – tai tarsi televizijos ir interneto mišinys, kurio turinys prisotintas interaktyviomis paslaugomis.

„Televizijos „Interaktyvioji GALA“ žiūrovai gali neatsitraukdami nuo televizoriaus ekranų išsinuomoti naujausius filmus – meniu skyriuje „Videonuoma“ pateikiama daugiau kaip 1 700 dokumentinių, Holivudo, animacinių, istorinių filmų, koncertų įrašų, pažintinių laidų. Patrauklu, kad daugumą jų galima žiūrėti be papildomų mokesčių“, – sako G. Luneckas.

Anot G. Lunecko, televizijos „Interaktyvioji GALA“ vartotojai pamėgo ir kitas novatoriškas funkcijas – televizoriaus ekrane peržiūri interneto svetainių „YouTube“, „Facebook“, „Flick“ ir „Picasa“ turinį, nepamiršta įsijungti raiškiųjų televizijos (HD) kanalų.

 

Sporto vasara raiškiuoju HD formatu

Ši vasara gausi sporto renginių: Europos futbolo čempionatas, Venesuelos krepšinio atrankos turnyras, Londono vasaros olimpinės žaidynes. Norėdama nudžiuginti savo žiūrovus, televizija „Interaktyvioji GALA“ paruošė staigmenų.

„Turintiesiems raiškiuosius kanalus rodančius televizorius („Full HD“ ar „HD Ready“) visas svarbiausias vasaros sporto varžybas rodysime tiesiogiai raiškiuoju formatu. Žiūrovai, įsijungę kanalą „LTV HD“, galės iki menkiausių detalių stebėti svarbiausių Europos čempionato futbolo varžybų įvarčius, milisekundžių tikslumu vertinti olimpinių žaidynių rezultatus, o per kanalą „Lietuvos ryto TV HD“ – atrankines vyrų krepšinio varžybas, kuriose kausis ir mūsų rinktinės žaidėjai“, – atskleidžia G. Luneckas.

Televizija „Interaktyvioji GALA“ rodo ir kitus raiškiosios televizijos kanalus: „iConcerts HD“, „Discovery HD Showcase“, „Eurosport HD“, „National Geographic Channel HD“ ir „History HD“.
 

 
Reklaminis skydelis