Mes turime 167 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1721
mod_vvisit_counterŠią savaitę:4444
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:56732
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kokybiškiausias mobilusis internetas jau ir Pabradėje

2012 m. birželio 16 d.,šeštadienis Nr.46 (1189)

Kai pajunti malonumą internetu naudotis be jokių laidų ir supranti, kad mobilusis 4G internetas gali būti toks greitas, kad net ir didžiuliai duomenų srautai – jokia ne kliūtis, kai išbandai kišeninį MEZON YZI įvairiose erdvėse ir skirtinguose miestuose, ir ne tik kompiuteryje, bet ir išmaniajame telefone, kai atsikratai bet kokio nerimo, nes gali siųsti duomenų kiek tik nori... – supranti, kad tai ir yra ta tikroji nevaržoma laisvė, o pabandęs pajunti, kad jau negalėtum to atsisakyti.

4G internetas MEZON prieinamas jau daugiau nei 80 Lietuvos miestų ir gyvenviečių, jis veikia ir Švenčionyse, o nuo šiol – ir Pabradėje.

LR Ryšių reguliavimo tarnybos 2011 metais atlikti mobiliojo interneto prieigos kokybės matavimai parodė akivaizdų 4G interneto MEZON pranašumą, lyginant šią Telecentro paslaugą su kitų operatorių mobiliojo interneto kompiuteryje paslaugomis: mobiliuoju 4G internetu MEZON greičiausiai buvo atveriami tinklalapiai, didžiausia vidutine sparta buvo gaunami ir siunčiami duomenys (žr. http://epaslaugos.rrt.lt/matavimai/).

Naudotis mobiliuoju 4G internetu MEZON patogu ir lengva – tereikia užsisakyti pasirinktą planą ir įsigyti įrenginį – USB modemą arba maršruto parinktuvą (stacionarų arba mobilų). Įrenginį galima nusivežti į bet kurį miestą ir naudotis internetu visur 4G „WiMAX“ tinkle.
Išbandykite ir užsisakykite kokybiškiausią mobilųjį internetą jau dabar:

19100 – skambinantiems mobiliojo ryšio tinklais (minutės kaina – 0,49 Lt);
8 700 30303 – skambinantiems fiksuotojo ryšio tinklais ir iš užsienio
(kaina – pagal operatoriaus, kurio paslaugomis naudojamasi, galiojančius tarifus)

MEZON partneris Pabradėje – „Telesfera“, Pašto g. 1.
MEZON partneris Švenčionyse – UAB „IT Flow““, Vidžių g. 8 (PC „Norfa“)

Suvaržymai. Plečiantis technologinėms galimybėms ir didėjant mobiliuoju internetu perduodamų duomenų srautams, GSM operatoriai imasi veiksmų, kurie, galima tikėtis, pristabdys naudotojų azartą. Aktyviai reklamuodami išmaniuosius telefonus, pastaruoju metu jie prakalbo ir apie ketinimus apmokestinti IP telefonijos (programų „Skype“, „Google Talk“ ir kitų) juose naudojimą. Jau kuriamos specialios programos, leisiančios arba neleisiančios mobiliuosiuose telefonuose naudotis tam tikromis paslaugomis.

Alternatyva. Lietuviškasis rinkos žaidėjas Telecentras ir toliau be jokių išlygų nevaržo interneto naudotojų laisvės. Šiuo metu visi mobiliojo 4G interneto MEZON planai – neribojantys siunčiamų duomenų srauto. Neribotai internetas prieinamas ir kompiuteriuose, ir išmaniuosiuose telefonuose (įsigijus MEZON YZI), ir visai nesvarbu, kurio GSM operatoriaus telefonijos paslaugomis naudojiesi. Per MEZON YZI telefone prieinama „Skype“ bei kitos programos, tad ir kalbėtis galima ne tik be jokių apribojimų, bet ir be jokių papildomų mokesčių.

Gera proga. Prasidėjo akcija „MEZON YZI vasara“.

www.mezon.lt


 

 
Reklaminis skydelis