Mes turime 337 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2798
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27928
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75254
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Samogito dirbtuvėlės. Robotukas

2021 m. sausio 16 d.

Sveiki naujais metais. Pagalvojau, kad pirmas šių metų darbelis turėtų būt linksmas, ir nuėjau į dirbtuvėles tokio gaminti. Kadangi turiu įsteigęs puikiai veikiantį ir gan artimai bendraujantį klubą pavadinimu „Robotuko Klubas“, tai ir sugalvojau pagaminti linksmą, kaip ir jo nariai, Robotuką. Pats klubas labiau orientuotas į brandesnio amžiaus žmones, tai ir linksmumas labiau suprantamas.

Patį robotuką pagaminti nėra sunki užduotis, bet reikalauja daug kruopštaus darbo. Medžiagos sumanymui įgyvendinti – pačios paprasčiausios: kvadratinis vamzdis, metalo strypas, kvadratinis metalo strypas ir nepaprasto deficito šratai, kurių gauti pavyksta tik per didelį stebuklą! Tiesa, dar metalo plokštelė pačiam pagrindui, garsiai pavadinus – pjedestalui. Atrodo, kad nesudėtingas darbelis pagaminti robotuką, bet užima beveik visą dieną, nes niekada negaminu paskubomis, nedirbu ir kai būna prasta nuotaika. Kurdamas, kad ir paprasčiausią darbelį, visada įdedu gerą energiją, kad žmogui atitektų kūrinys pakrautas geromis emocijomis, kad perduotų žmogui gerą nuotaiką. O linksmą robotuką jūs matote fotografijoje.