Mes turime 171 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:713
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14712
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62038
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pasieniečio įvadinio mokymo kursai

2021 m. sausio 23 d.

Nuo 2021 m. balandžio 12 d. Pasieniečių mokykloje bus organizuojami Pasieniečio įvadinio mokymo kursai. Turinčius aukštąjį universitetinį arba aukštąjį neuniversitetinį bei aukštesnįjį išsilavinimą ir nepriekaištingos reputacijos asmenis kviečiame rinktis šiuos mokymo kursus ir per 15 savaičių tapti pasieniečiais.

Į kursus priimti asmenys aprūpinami uniforma, nemokamai apgyvendinami bendrabutyje, gauna nustatyto dydžio stipendiją. Išklausę teorinio mokymo kursą, atlikę praktinio mokymo programoje numatytas užduotis ir sėkmingai išlaikę egzaminus bei įskaitas, kursų dalyviai gaus įvadinio mokymo kursų baigimo pažymėjimus ir bus įdarbinami VSAT padaliniuose: Užsieniečių registracijos centre, Vilniaus pasienio rinktinės Tverečiaus, Adutiškio, Švenčionių, Pavoverės, Lavoriškių, Kenos ir Padvarionių pasienio užkardose, Varėnos pasienio rinktinės Gintaro Žagunio, Tribonių, Aleksandro Barausko ir Purvėnų pasienio užkardose, Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų, Plaškių ir Neringos pasienio užkardose.

Norintys mokytis šiuose kursuose ir gauti į juos siuntimus turi iki 2021 m. kovo 8 d. pateikti dokumentus el. paštu stok@vsat.vrm.lt.

Daugiau informacijos apie kursus ir stojimo sąlygas bei reikiamus dokumentus rasite internetiniame puslapyje www.pasienietis.lrv.lt, skiltyje NAUJIENOS (Kviečiame į Pasieniečio įvadinio mokymo kursus!).

VSAT Vilniaus pasienio rinktinės inf.