Mes turime 291 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:501
mod_vvisit_counterŠią savaitę:25631
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72957
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Jaukus interjeras, kai už lango žiema - šviesos šaltiniai ir mažos detalės

2021 m. sausio 28 d.

Nieko nuostabaus, kad šaltojo sezono laikotarpiu daugiausiai laiko praleidžiame namuose. Į namus sugrįžti anksčiau skatina už lango vyraujantis šaltis ir trumpesnės dienos. Tokiu metu namai įgauna dar didesnę prasmę, todėl svarbu pasirūpinti aplinkos jaukumu. Kas galėtų padėti kuriant teigiamas žiemiškas emocijas jūsų namuose? Štai keletas idėjų, apie kurias verta pasvarstyti! Be to, tai tokios dekoravimo idėjos, kurioms nereikia daug pastangų ar ypatingo pasiruošimo!

Šilumos suteikiantys audiniai

Jaukumo namams labai dažnai dovanoja, rodos, mažos, bet reikšmingos smulkmenos. Šaltuoju metu ieškome kuo jaukesnių ir šiltesnių detalių. Tad žiema yra puikus laikas pasirūpinti mėgiamų tekstūrų audiniais namuose. Šilto audinio pledas, žavingos pagalvėlės, lovos užtiesalas, sunkesnės užuolaidos ir panašūs motyvai išties papildys namų interjerą. Tam tikrai nereikia didelių investicijų, o pokyčiai interjere - akivaizdūs!

 

Raminančios žvakių šviesos

Koks jaukumas be žvakių namuose, tiesa? Iš tikrųjų, žvakių šviesa suteikia daug teigiamų emocijų ir nuramina. O tai itin aktualu norint pailsėti, atsigauti po kasdienių rūpesčių bei darbų rutinos. Kokias žvakes rinktis, priklauso nuo kiekvieno poreikių. Šiandien turime ir kitų alternatyvų paprastoms žvakėms - tai LED žvakių pasirinkimai. Šis sprendimas ne tik šiuolaikiškas, bet ir saugus, todėl tai tinkamas variantas, kai namuose yra mažų vaikų ar judrių keturkojų. Tereikia tik trupučio kūrybiškų idėjų, ir akis džiugins maloni namų šviesa!

 

Laikas tinkamam apšvietimui!

Žiema yra tas metas, kai namai reikalauja daugiau šviesos. Tinkamo apšvietimo dėka namuose sukuriamas ne tik komfortas, saugumo jausmas, bet ir jaukumas, tad svarbu juo rūpintis atsakingai. Juk įvairūs šviesos šaltiniai žiemos metu - pagrindinė galimybė kompensuoti natūralią dienos šviesą. Geriausia, kai dirbtinę šviesą galima reguliuoti pagal dienos metą. Natūralu, kad darbo metu norisi ryškesnės šviesos šaltinio, o štai vakare paprastai užtenka ir silpnesnių, galbūt net dekoratyvinio apšvietimo akcentų: girliandų, stiklinių gaubtų, žibintų ir pan.

 

Namai - kiekvieno iš mūsų saugus prieglobstis ir tvirtovė. Tad žiemos šalčius praleiskite kurdami šilumą savo namų aplinkoje ir dalinkitės geriausiomis emocijomis! Paverskite namus tokiais, kuriuose gera būti!