Mes turime 348 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1460
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11647
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87677
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Sąskrydyje ir Švenčionių rajono atstovai

2012 m. birželio 20 d.,trečiadienis Nr.47 (1190)

Birželio 9-10 d. Karklėje, Klaipėdos rajone, poilsiavietėje „Žilvitis“ vyko 8-tasis tradicinis respublikinis Lietuvos kaimo bendruomenių sąskrydis, skirtas sąjungos 10-mečiui paminėti. Renginyje dalyvavo apie 500 dalyvių iš visos Lietuvos. Mūsų rajono kaimo bendruomenių: Cirkliškio, Adutiškio, Milkuškų, Činčikų atstovai taip pat dalyvavo šiame sąskrydyje. Į sąskrydį vykstame jau trečią kartą.

Sąskrydis prasidėjo apskričių prisistatymu „Kuo mes gražūs“. Vėliau vyko vietos produktų pristatymas ir degustacija, skrybėlių demonstravimas. Skrybėlės buvo sukomponuotos iš gamtinių medžiagų. Mes pristatėme degustavimui Adutiškio varškės sūrį su kmynais, pienių medų. Mūsų komanda aktyviai dalyvavo ir sportinėse varžytuvėse „Stiprūs, vikrūs, gražūs“.

Palikome savo pėdsakus ir drobėje. Kiekvienos komandos užduotis buvo nupiešti komandos simbolį. Inga Kujalienė nupiešė Švenčionių miesto simbolį žuvis.

Renginio pabaigoje visos komandos už aktyvų dalyvavimą buvo apdovanotos padėkos raštais, atminimo dovanomis.

Oras buvo puikus, grožėjomės pajūrio gamta, jūra, nuoširdžiai bendravome vieni su kitais.

Esame dėkingi Darbo partijos pirmininko pavaduotojui Šarūnui Biručiui, Švenčionių rajono tarybos nariui, VVG pirmininkui Dariui Veličkai, Stanislavavo kaimo bendruomenės „Vystutis“ pirmininkui ir ūkininkui Rimantui Stankūnui, Švenčionių profesinio rengimo centro direktorei Mildai Gustienei, Švenčionių miesto ir Cirkliškio seniūnijos seniūnėms Inai Sinienei ir Valentinai Lysenko.

Lidija GAIŽUTIENĖ
Švenčionių krašto bendruomenių asociacijos direktorė

 

 
Reklaminis skydelis