Mes turime 348 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1543
mod_vvisit_counterŠią savaitę:33919
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:115668
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kodėl vyrai turėtų dėvėti apyrankes?

2021 m. sausio 28 d.

Pirma mintis, kuri gali atkeliauti kalbant apie apyrankes, yra ta, kad tai aksesuaras skirtas labiau moterims nei vyrams. Tačiau jei domitės istorija, tai turėtumėte žinoti ir tai, kad įvairių kultūrų kariai ir karaliai ant riešų nešiojo įvairius raiščius.


Faktas yra tai, kad vyrai jau nuo senų laikų nešiojo apyrankes. Priešistorinis žmogus puošė savo riešus kaulais ir kriauklėmis, kad išvengtų piktųjų dvasių. Turtingi vyrai nešiojo apyrankes, norėdami parodyti savo galią ir autoritetą.

Apyrankės laikui bėgant įgavo vis kitokias reikšmes: nuo sėkmės žavesio iki statuso simbolio, iki modernaus stiliaus aksesuaro vyrams.

Šiame straipsnyje mes pateiksime priežastis, dėl kurių galėsite apsvarstyti galimybę pradėti nešioti apyrankę.

Lengvas būdas užmegzti pokalbį

Apyrankės dėvėjimas gali būti puikus pokalbio pradininkas. Aksesuarai yra vaizdiniai jūsų asmenybės ženklai. Įdomūs aksesuarai visada atkreipia dėmesį. Galite pastebėti, kad nepažįstami žmonės pradeda dažniau kreiptis į jus, kai dėvite apyrankę, kuri skleidžia ypatingą žavesį. Žmonėm gali pasidaryti įdomu ar ji turi kokią nors istoriją. Jeigu už apyrankės įsigijimo slypi įdomi istorija, tai visi norės apie ją išgirsti.

Galbūt esate paplūdimyje, o vienintelis aksesuaras, kurį galite dėvėti, yra apyrankė. Tai gali pritraukti papildomą aplinkinių dėmesį. Pasaulyje, kur visi atrodo vienodi, dėvėdamas akį traukiantį aksesuarą gali lengvai išsiskirti iš kitų.

Tiesioginė asociacija

Kultūros dažnai sieja apyrankes su turtu ir statusu. Tai yra tiesioginė asociacija, identifikuojanti jūsų statusą visuomenėje.

Šiuolaikinis jaunimas dažnai nešioja įvairiausio tipo apyrankes, kad palaikytų vieną ar kitą idėją, paremtų kokią nors gražią iniciatyvą. Tad ji tampa jų tapatybės dalimi.

Taip pat apyrankę galima nešioti, kaip priminimą kažkokių patirtų gražių įspūdžių. Ji gali būti pagaminta iš karoliukų, kurią įsigijote sendaikčių turguje per vasaros atostogas Italijoje. Arba austa apyrankė iš praleistos vasaros Maljorkoje.

Jums patinka dėvėti apyrankes

Galbūt esate tarp madingų vyrų, kurie mano, kad apyrankės gerai atrodo vyrams, jos yra stilingos ir jas yra smagu nešioti. Jos yra puikus būdas pridėti spalvų prie savo aprangos. Tai gali būti austa apyrankė, tinkanti prie jūsų oficialios aprangos - marškinių, kaklaraiščio.

Tad sekantį kartą, kai turėsite galimybę įsigyti apyrankę, nepraleiskite progos tai padaryti.