Mes turime 301 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3310
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13497
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89527
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Atsidarė Lietuvos žiemos sporto centras

2021 m. vasario 13 d.

Šis savaitgalis, spaudžiant smagiam šaltukui ir šviečiant saulei, Lietuvos žiemos sporto centre Ignalinoje buvo tikrai puikus – po ilgo laukimo pagaliau gautas leidimas atsidaryti, įjungti keltuvai, sutikti pirmieji lankytojai, slidininkai ir snieglentininkai.

Kaip sakė Centro direktorius Bronius Cicėnas, šeštadienį nupirkta 200 bilietų, sekmadienį – 120. Direktorius apgailestavo, kad daug žmonių, atvykusių iš kitų savivaldybių, policijos buvo  apgręžti. Pirmadieniui įsigyti tik 8, antradieniui – 4 bilietai. Pasak B. Cicėno, jei nebus daugiau lankytojų, darbo dienomis Centro veikla bus labai nuostolinga.

Lietuvos žiemos sporto centras kreipėsi į Lietuvos slidinėjimo centrų asociaciją, o šį – į  Lietuvos Respublikos Vyriausybę su prašymu dar palengvinti karantino sąlygas ir įsigytą lankytojo bilietą laikyti leidimu atvažiuoti į slidinėjimo centrą iš kitų savivaldybių. Taip pat svarstomos galimybės nuomoti sporto inventorių, nes šiuo metu nuoma slidinėjimo centruose yra uždrausta. Galbūt bus galima slides užsakyti internetu, telefonu. Šiuo klausimu dar nėra sprendimų.

Parengė Lina Kovalevskienė

 

 
Reklaminis skydelis