Mes turime 307 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2371
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12558
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88588
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

REPLIKA. Skiepų agitacija persikėlė net į medžius, o rezultatai – apgailėtini

2021 m. balandžio 10 d.

Pagal COVID-19 atvejų plitimą Švenčionių rajono savivaldybė ir toliau lieka tarp pirmaujančių (blogąja prasme) – raudonojoje zonoje, o pagal gyventojų skiepijimo nuo koronaviruso tempus - trečia nuo galo. Žodžiu, visiški autsaideriai.

Kadangi už gyventojų skiepijimą atsakinga vietos valdžia, matyt, už tokį miesto medžių žalojimą ji taip pat atsakinga. Sveikų, išlakių pušų kamienai tankiai „sušaudyti“ metalo kabėmis, laikančiomis plakatus, raginančius registruotis skiepui nuo koronaviruso.

Tiesa, agitacija menkai tesuveikė, nes jau kitą dieną plakatai buvo nuplyšę ar nuplėšti, ir vėl - jokios informacijos. Kaip informuoja apie skiepus, tokie ir rezultatai. O medžių žaizdos liko...

Skiepytis ar nesiskiepyti – kiekvienas gyventojas turi apsispręsti laisva valia. Sveikatos apsaugos ministras ne kartą pabrėžė, kad skiepai nėra privalomi. Tuo tarpu rajone jau teko girdėti negražių atvejų, kai senukai patiria spaudimą, gąsdinami, kad be skiepo net neįleis į polikliniką, susirgus daktarai nepriims. Ir žmonės iš išgąsčio atkiša petį, po to išgyvena baimę dėl šalutinio poveikio, o dažnai ir jį patį. Galima sakyti, pažeidžiamos žmogaus teisės.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis