Mes turime 503 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4146
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22567
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:104316
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kaip taisyklingai pasirinkti papuošalus?

2021 m. birželio 23 d.

Visi žmonės nori puoštis, kad išsiskirtų iš minios ir nebūtų baltomis avelėmis. Įvairiapusiškas žmogus renkasi įdomius dizainus, nematytas spalvas ir aksesuarus, kurie išsiskiria iš kitų. Apranga gali padėti pasijusti geriau, pakelti nuotaiką, nes spalvoti rūbai teikia laimės ir pasitikėjimo savimi. Net ir blogiausią dieną, jei žmogus turi laiko apsipirkti, tai gali jį nuraminti ir padėti užmiršti esamas bėdas ir problemas.

Kiekviena net ir gražiausia apranga reikalauja aksesuarų

Merginos ir vyrai kuriantys gražiausius derinius kartais, pamiršta, kas jiems suteikia unikalumą ir išskirtinumą. Privaloma dėvėti papuošalus kiekvieną dieną, nes jie pagyvina aprangą ir visą bendrą vaizdą. Žinoma, paprastos dienos, kuomet einate į darbą, papuošalai turėtų skirtis nuo savaitgalio papuošalų.

 

Eilinės dienos papuošalai:

- Perliniai auskarai prie ausies. Auskarai su perlais labai seniai yra madoje, tačiau savo pozicijos niekam neužleidžia. Perlai ausyse asocijuojasi su prabanga, pasitikėjimu savimi ir niekuomet neatrodo vulgariai. Perlai yra madingi jau nuo senų laikų, dėl to juos pasirinkę paprastai dienai į darbą ar į parduotuvę tikrai jausitės komfortiškai ir gražiai. Žinoma, perlai yra labai universalūs, nes tinka ir šventėms pasipuošti, jei norite atrodyti kukliau, tai geriausias pasirinkimas Jums.

- Metalinės apyrankės. Apie ką pirmą pagalvojate, kaip sakoma, koks pagrindinis ir paprasčiausias, bet tuo pačiu gražus ir stilingas papuošalas? Taip, tai yra metalinės apyrankės. Apyrankės yra labai universalios, nes tinka tiek prie kedų ir džinsų, tiek prie suknelės ir aukštakulnių, dėl to apyrankes lengva derinti ir puoštis kiek tik širdis geidžia.

- Auksiniai žiedai. Paprasčiausi auksiniai žiedai be papildomų puošmenų puikiai tiks kiekvienai dienai, atrodys itin skoningai ir bus patogūs. Jei norisi didesnio efekto, galima derinti kelias poras žiedų, nes dabar madinga nešioti daug žiedų.

 

Savaitgalio ir šventiniai papuošalai:

- Skirtingi auskarai. Top vienas šių metų trenduose yra auskarai, kurie yra skirtingi. Madinga miksuoti tarpusavyje didelius, plačius auskarus. Toks vaizdas atrodo skoningai, atkreipiamas dėmesys ir yra labai madinga. Dideli auskarai, kurie dar ir skirtingi, gali stilingai atrodyti ir prie juodos suknelės ir prie plėšytų džinsų.

- Žiedai su perlu. Žiedas yra būtinas papuošalas, nes visi dažniausiai pastebi rankas, nes jomis valgome, artikuliuojame. Patys madingiausi žiedai yra žiedai su perlu, kurie ne tik madingi, bet ir labai elegantiški.

- Grandinėlė prie kaklo. Mandinga grandinelė, kuri yra labai trumpa ir arti kaklo. Tokios grandinėlės yra padarytos iš mažų karoliukų. Tokias grandinėles dažniausiai derina su kita grandinėle, kuri yra ilga.

 

Atkreipkite dėmesį į papuošalus, nes jie gali pakeisti mūsų įvaizdį. Papuošalai yra būtini, kad apranga būtų stilinga ir nenuobodi.