Mes turime 308 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:676
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16877
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92907
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Automobilių nuoma Kaune – kaip tinkamai pasirinkti paslaugą?

2021 m. rugsėjo 9 d.

Mes visi norime gyventi patogiai ir ieškome prekių ar paslaugų, kurios palengvintų kasdienybę. Viena jų – automobilių nuoma Kaune. Nuomotis transporto priemonę verta, jei laikinai neturite nuosavo automobilio, jei ketinate keliauti toliau ir jums reikalinga specifinė transporto priemonė ar jei tiesiog norite išbandyti kažką naujo ar pajusti, ką reiškia vairuoti naujutėlaitį automobilį.

Nepaisant to, dėl kokių priežasčių jus domina automobilių nuoma Kaune ar kitame Lietuvos mieste, svarbu šią paslaugą pasirinkti atsakingai ir atkreipti dėmesį į keletą dalykų. Kokie jie?

 

Automobilių nuomos įmonė

Yra bendrovių, kurios viską vertina adekvačiai ir parengia abiem šalims naudingas sutartis. Visgi dažnai tenka išgirsti apie patirtis, kai nuomotojui norima primesti papildomus mokesčius, jis kaltinamas dėl senesnių gedimų ir pan. Todėl vertėtų pasidomėti įmone, iš kurios ketinate nuomoti transporto priemonę. Pasidomėkite atsiliepimais, klientų vertinimu, paklauskite draugų ar pažįstamų, ar neteko susidurti su šia bendrove. Pabendraukite su aptarnaujančiais specialistais – iš jų profesionalumo labai gerai gali atsiskleisti požiūris į klientą ir įmonės vertybės.

 

Draudimas

Svarbu peržvelgti draudimo sąlygas ir pasirinkti geriausiai jūsų poreikius atitinkantį draudimo tipą. Pavyzdžiui, jei nuomojatės itin prabangų automobilį arba nesate tikri dėl savo vairavimo ypatumų, verčiau skirkite daugiau pinigų ir įsigykite KASKO draudimą, kuris apsaugos nuo bet kokių situacijų. Jei automobilis reikalingas trumpam laikotarpiui, o keliai gerai žinomi – toks draudimas tikrai nėra privalomas.

 

Automobilio būklė

Jei jus domina automobilių nuoma Kaune ir jau pasirinkote transporto priemonę, prieš išvažiuojant būtinai gerai ją apžiūrėkite. Jei pastebite bet kokį žymesnį defektą – užfiksuokite jį. Taip iš anksto apsidrausite dėl galimų nemalonių situacijų ar ginčų dėl transporto priemonės būklės.

 
Reklaminis skydelis