Mes turime 329 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1584
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11771
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87801
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Skelbia boikotą

2021 m. rugsėjo 18 d.

Lietuvos Šeimų Sąjūdis kviečia savo narius ir rėmėjus prisidėti prie prekybos tinklų boikoto akcijos

Kadangi didieji prekybos tinklai ignoruoja teisėtus savo pirkėjų interesus, nuolankiai paklusę laikinai Lietuvos teritoriją administruojančių asmenų (šalies valdžios, - red.) neteisėtam sprendimui segreguoti (rūšiuoti) Lietuvos piliečius, „Lietuvos Šeimų Sąjūdis“ kviečia savo narius ir palaikančius bei remiančius žmones atsakyti tuo pačiu.

Mes be didžiųjų prekybos tinklų išgyvensime, bet ar išgyvens jie be mūsų? Tą parodys artimiausia ateitis, tačiau vienas dalykas yra visiškai aiškus – didieji prekybos tinklai patys nesiims priemonių, kad sustabdytų neteisėtus valdžios sprendimus ir bent pabandytų apginti jiems pelną kraunančius žmones.

Lietuvos Šeimų Sąjūdis siūlo pirkti mažose parduotuvėse (jei yra tokia galimybė), turguje, susirasti paslaugas per tavonaudai.lt puslapį, kuriame kuriasi nauja, šiai beprotybei besipriešinanti bendruomenė, telktis patiems ir padėti žmonėms, kurie šioje situacijoje neranda išeities.

Lietuvos šeimų sąjūdžio pirmininkas

Raimondas Grinevičius

 
Reklaminis skydelis