Mes turime 423 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4410
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14597
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90627
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Praktiškos virtuvės įrengimas

2021 m. rugsėjo 28 d.


Įsirengiant naujus namus didelis dėmesys turėtų būti  skiriamas ne tik vonios kambario, svetainės, bet ir virtuvės įrengimui. Maistas nuo senų laikų suartina žmones, šeimą, draugus, tad turint didelę, erdvę virtuvę, ar jaukią mažą, ten gali gimti tikri patiekalų šedevrai. Virtuvė turi būti patogi naudojimui, visa virtuvės technika, aksesuarai turi turėti savo paskirtį ir patogų išdėstymą virtuvėje, tam, kad būtų greitai pasiekiami jų prireikus.

 

Virtuvės įranga

Virtuvės įranga yra svarbiausia sudedamoji virtuvės dalis, virtuvė turi būti kokybiška. Ją turi būti lengva prižiūrėti, nes po kiekvieno gaminimo ir valgymo proceso, reikia tvarkytis, tad jeigu įranga bus pagaminta iš kokybiškų medžiagų, o virtuvės išplanavimas patogus, net ir prižiūrėti virtuvę bus labai paprasta.

 Dažnai specialistai pataria, jog šaldytuvas, viryklė ir praustuvas turėtų būti ne per daug toli nutolę vienas nuo kito, nes tai dažniausiai naudojami įrenginiai, jeigu jie bus per toli vienas nuo kito, užims nemažai laiko vaikščiojant iki jų. Praustuvė, maišytuvas ir kita buitinė technika yra dažnai naudojama, tad norint jog jos nereikėtų dažnai keisti, rinkites ir iš kokybiškų medžiagų pagamintus įrengimus. Iris internetinėje svetainėje nemažai pasirinkimo, šioje svetainėje rasite geriausią kainos ir kokybės santykį atitinkančius gaminius.



Kaip praplėsti virtuvės erdvę

Jeigu Jūsų virtuvė visgi nėra tokia didelė, kaip norėtumėt arba norėtumėt turėti didelį valgomąjį ir gaminimo stalą, bet nėra vietos, yra keli patarimai, kad virtuvė atrodytų šiek tiek erdvesnė. Stiklas yra geras virtuvės draugas, interjero dizaineriai pataria rinktis stiklinį maisto ruošimo stalo paviršių, stiklines spintelių dureles, taip bus suteikiamas erdvumo jausmas ir jausitės erdvesnėje aplinkoje. Grindys virtuvėje taip pat labai svarbios, jeigu norite sukurti išskirtinį dizainą galite rinktis marmuro plyteles, jos visada atrodo stilingai ir prabangiai. 

Spalvos virtuvėje ne ką mažiau svarbios už pačius buitinės technikos įrengimus. Jeigu rinksitės pastelines spalvas ar konkrečiai baltą spalvą, kuri atspindi šviesą, tuomet virtuvės lubos atrodys aukštesnės, o tai sukurs ir didesnės erdvės pojūtį.

 
Reklaminis skydelis