Mes turime 213 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1709
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15708
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:63034
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kodėl verta rinktis WPC savo terasai?

2021 m. rugsėjo 30 d.

WPC (Wood Plastic Composite) yra medžio ir plastiko gaminys, išlaikantis puikias medienos ir plastiko savybes ir sujungiantis viską į vieną. WPC terasos ir fasadai yra nauji, novatoriški, patvarūs ir stilingi gaminiai. Geriausios WPC terasos yra randamos čia, dėl to nesidrovėkite ir užsukite.

Rinkoje yra įvairių formulių, kuriose plastikas ir medžio drožlės sumaišomos skirtingomis proporcijomis. Kiekvieno komponento dalis suteikia galutiniam produktui skirtingas elastingumo ir stiprumo savybes. Remiantis ilgalaikiais bandymais ir terasos įrengimo metodais, 60–70% medžio drožlių ir 30–35% gryno HDPE santykis yra geriausias, kad būtų užtikrintas produkto tarnavimo laikas ir atsparumas oro sąlygoms.

Lietuvoje įvairių WPC produktų galima įsigyti labai skirtingomis rinkos kainomis

Šios kainos dažniausiai nustatomos pagal ingredientų santykį ir gamybos principus bei specifikacijas. Siekiant išlaikyti geresnius stiprumo parametrus, WPC plokštė yra storesnė ir platesnė, naudojamos nepastebimos priemaišos, kurios laikui bėgant pakeis spalvą. Atsižvelgiant į tai, WPC produktus galima suskirstyti į tris kainų lygius. WPC terasos montavimas susideda iš kelių etapų. WPC terasos lentų montavimas vyksta tik paruošus patį pagrindą. Pagrindas gali būti sraigtiniai, betoniniai poliai ar pjedestalai (reguliuojamo aukščio atramos), jei po terasa bus kietas pagrindas – terasą galima įrengti ir tiesiai ant jo. Praktiškiausią sprendimą jums pasiūlys mūsų specialistai, susipažinę su jūsų terasos vieta (sklypu, stogu, balkonu).

WPC terasos lentų tvirtinimas skiriasi nuo tradicinio medžio plokščių tvirtinimo. Medinės lentos, naudojamos tik terasoms, turi tvirtinimo taškus, būtent tam tikrus griovelius medinių lentų šonuose, kuriuose yra tam naudojami tvirtinimo elementai. Originalus WPC terasos plokštės montavimas leidžia paslėpti tvirtinimo elementus, kad tinkamai sumontavus paklotą, ant jo paviršiaus nematytumėte medinių varžtų, kas dažniausiai būna, kai patys montuojate medinę terasą.

Kad terasa būtų patvaresnė, terasos pagrindas turi būti sumontuotas teisingai

Netinkamai sumontuoti poliai ir surinkti skersiniai negali užkirsti kelio defektams net ir aukščiausios klasės WPC gaminiams. Papildomas vidinis įtempis padarys negrįžtamą žalą fizinėms plokštės savybėms. WPC yra gaminamas iš medienos ir aukštos kokybės plastiko, todėl yra itin atsparus aplinkos poveikiui ir ilgaamžis. Be to, klientai džiaugiasi, kad šio tipo terasai nereikalinga jokia ypatinga priežiūra. Terasą galima plauti šiltu vandeniu ir, jei reikia pašalinti riebalus, muilu. Tik tokios priežiūros jai ir tereikės! WPC yra atsparus kenkėjams, jis nėra slidus, o tai – ypač aktualu terasoje. Taip pat,  nedaug plečiasi ir traukiasi svyruojant temperatūrai, yra atsparus UV spinduliams, o laikui bėgant nešerpetoja. Jo nereikia šveisti ir lakuoti ar dažyti. WPC terasinių lentų montavimas – tai darbas, kurį užteks padaryti vieną kartą. Profesionaliai surinkta terasa jus džiugins ne vienus metus ir kasdien atrodys lyg nauja!