Mes turime 236 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:602
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19146
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66472
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Renginys Socialinio darbuotojo dienai paminėti Nijolės Genytės socialinės globos namuose

2021 m. spalio 2 d.

Nijolės Genytės socialinės globos namuose įvyko šventinis renginys Socialinio darbuotojo dienai paminėti. Tai ypatinga šventė visai socialinės globos namų bendruomenei.

Šventinio renginio pradžioje skambėjo socialinio darbuotojo L. Lipskio ir užimtumo specialisto R. Ingelevič atliekama daina bei nuoširdūs paslaugų gavėjų Inesos ir Dianos padėkos žodžiai darbuotojams.

Tylos minute buvo pagerbti išėjusieji į amžino poilsio vietą, po tylos minutės nuneštos gėlės.

Visų bendruomenės narių vardu su penkerių metų darbo šioje įstaigoje sukaktimi buvo pasveikintas įstaigos direktorius Vytautas Vigelis. Nuskambėjo gražūs ir prasmingi žodžiai, padėka už buvimą kartu, išmintingą vadovavimą, nuveiktus prasmingus darbus paslaugų gavėjų ir darbuotojų gerovei.

Įstaigos direktorius Vytautas Vigelis padėkojo svečiams ir visiems, kurie prisideda prie įstaigos gerovės kūrimo. Jis įteikė Socialinės apsaugos ir darbo ministrės M. Navickienės padėkas gydytojai M. Daugirdienei, socialinei darbuotojai R. Vainickienei ir virš 40 metų įstaigoje dirbančiai T. Prunskienei. Taip pat pranešė, kad startuoja nauji projektai - bus statomas naujas pastatas paslaugų gavėjams Švenčionyse ir kt.

Seimo narys G. Kindurys pasakė sveikinimo kalbą ir įteikė Seimo padėkas slaugytojos padėjėjai G. Baltakienei, socialinio darbuotojo padėjėjai S. Budrevič, direktoriaus pavaduotojui ūkio reikalams. R. Krivošui, užimtumo specialistei R. Saveljevai.

Tautinių mažumų departamento direktorė dr. V. Montvydaitė tarė žodį ir įteikė vardinius laikrodžius fizinės medicinos ir reabilitacijos koordinatorei L. Šerėjienei ir socialiniam darbuotojui L. Lipskiui.

Švenčionių r. savivaldybės padėkos ir statulėlės „Gerumo angelas“ įteiktos socialinei darbuotojai K. Grigienei ir socialinio darbuotojo padėjėjai L. Andrejevai.

Kalbėjo Pantomimos teatro grupės vadovas P. Krivickas. Jis pasakojo, kad spektaklis, kuris buvo rodomas svečiams ir bendruomenės nariams, yra kurtas pandemijos laikotarpiu per ZOOM. Taip pat kalbėjo vaistinės vedėja R. Losinskaja, Pabradės „Ryto“ gimnazijos direktorė L. Markauskienė, vikaras kunigas S. Valiukevič, Užsieniečių registracijos centro atstovas R. Gaidys.

Įstaigos direktorius pasveikino ir įteikė atminimo dovanas 10 ir 15 metų išdirbusioms šioje įstaigoje darbuotojoms: socialinei darbuotojai R. Parfijanovičienei, slaugytojai S. Jakubėnienei, išdirbusioms 25 ir daugiau metų socialinio darbuotojo padėjėjoms: O. Giedrienei, M. Griškevič, E. Kobiak, J. Kolosovskajai, L. Lavrenovai, M. Vitkovskajai, slaugytojos padėjėjai K. Sadovskajai, socialinėms darbuotojoms R. Melenikovai ir S. Maculevič, atminimo dovanos ir sveikinimai teko 30 ir 35 metus išdirbusioms darbuotojoms: slaugytojo padėjėjoms J. Jelinskai, O. Nikiforovai, užimtumo specialistei A. Pečiulienei ir buhalterei S. Jeriominai.

Svarbiausias šventės momentas - geriausių darbuotojų nominacijų įteikimas. Jas ir atminimo dovanas įteikė įstaigos direktorius Vytautas Vigelis: Geriausio socialinio darbuotojo – S. Maculevič, Geriausio socialinio darbuotojo padėjėjo – K. Vilkoic, Geriausios slaugytojos – D. Marcinkevič, Geriausios slaugytojos padėjėjos – J. Stasevičienė, Geriausio užimtumo specialisto – Č. Šerėjui.

Šventinio renginio metu skambėjo užimtumo specialistų R. Ingelevič ir R. Paukštytės atliekamos dainos, aerobikos grupės pasirodymai.

Renginio pabaigoje dainavo, linksmino, bendravo grupė „Žemaitukai“.

Nijolės Genytės socialinės globos namų inf.