Mes turime 279 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2110
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20654
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67980
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kaip įsigyti kokybiškus batus sporto klubui?

2021 m. gruodžio 28 d.

Pasirodo, nėra paprasta ne tik pasirinkti sau tinkančią sporto šaką ar sritį, bet ir tinkamus sportinius batelius pasirinktam sportui. Tačiau dar įdomiau yra tai, kad juos reikėtų rinktis ir pagal tai, kur – lauke ar sporto salėje, su jais ruošiatės sportuoti.

Renkantis sportinius batelius sportui neretas nustemba išgirdęs specialisto klausimą, kur jis planuoja su jais sportuoti. Paaiškėja, kad batelius reikėtų rinktis ne tik pagal išvaizdą. O kalbant visiškai rimtai, nors firminiai sporto batai yra skirtingų tipų, dizaino ir spalvų, bet ne tai yra svarbiausia.

Ieškant batelių sporto klubui, svarbu atkreipti dėmesį į batų padą, įvertinti grindų dangą bei treniruočių tipą. Jeigu sportuodami kilnojate svarmenis ar daugiau laiko praleidžiate prie stacionarių treniruoklių, svarbu, kad bateliai būtų kokybiški ir patogūs. Tam paprastai tinka bet kokie universalūs sportiniai bateliai. Tačiau jeigu atliekate įvairius pratimus su gumomis, dalyvaujate grupinėse treniruotėse, kuriose atliekate daugybę judesio pratimų, svarbus batelių sukibimas su danga.

Kokybiška ir tinkamai pasirinkta avalynė leidžia jaustis komfortiškai, užtikrintai atliekant pratimus treniruotės metu. Be to, specialistai teigia, kad tai efektyviai sumažina pėdai tenkantį krūvį ir padeda išvengti įvairių traumų. Ne veltui sportinė avalynė yra skirstoma į bėgimo, laisvalaikio, universalius ar kito tipo batelius. Pasirodo tai nėra joks rinkodaros triukas, o iš tiesų jų gamyba paremta atsižvelgiant į specialistų rekomendacijas.

Priklausomai nuo sporto šakos, ar tai būtų krepšinis, tinklinis ar salės futbolas, jai būdingi tam tikri judesiai. Būtent remiantis šiais skirtumais gamintojai kuria skirtingus batelių tipus, kurie būtų patogūs ir maksimaliai užtikrintų saugumą. Nuo to priklauso batų pado ir paties batelio medžiaga, pavyzdžiui, krepšiniui labai svarbu, kad padas nebūtų slidus, pasižymėtų puikiu sukibimu. Tuo pačiu pats batelis tvirtas, kokybiškas ir patvarus.

Sportui sporto klube neturėtų būti svarbi apsauga nuo kritulių, tačiau priešingai – labai svarbu orui laidi medžiaga, leidžianti pėdai kvėpuoti. Tam puikiai tinka tiek natūralios odos, tiek ir tekstilės sportiniai bateliai minkštu nestoru padu, kadangi nėra poreikio sugerti dangos nelygumus ir pan.